MENÜ

Borussia Dortmund-Monaco maçı ertelendi

Borussia Dortmund otobüsünün yakınında bir patlama meydana geldi. Dortmundlu futbolcu Marc Barta kırılan cam sonrası kolundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Alınan karar sonrası Dortmund-Monaco maçı bugüne ertelendi.

Borussia Dortmund-Monaco maçı ertelendi

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanması beklenen Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi, Signal Iduna Park'ın 10 kilometre uzağında bulunan Dortmund otobüsünün yakınında bir patlama meydana geldi.

Borussia Dortmund cephesinden yapılan açıklamada futbolculardan Marc Bartra'nın kırılan cam yüzünden kolundan yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Dortmund'un açıklamasında diğer futbolcuların güvende olduğu ifade edildi.

Yaşanan bu patlamanın terör saldırısı mı, yoksa başka bir nedenden dolayı mı gerçekleştiği henüz açıklanmadı.

Alman polisinden yapılan açıklamada, en sağlıklı bilginin kısa süre içerisinde verileceği duyuruldu.

Tüm bu gelişmelerin ışığında UEFA, Dortmund-Monaco maçının bugüne ertelendiğini duyurdu. Borussia Dortmund-Monaco maçı bugün TSİ 19.45'te oynanacak.

Borussia Dortmund-Monaco maçı ertelendi



Emre Mor ve Nuri Şahin'in durumları iyi

Maç kadrosunda yer alan milli futbolcu Emre Mor'un durumu ise iyi olduğu öğrenildi. Emre Mor'un menajeri Mustafa Özcan NTV Spor'da yaptığı açıklamada, "Emre'nin durumu iyi, olayın şokunu atlatmaya çalışıyor. Diğer futbolcular gibi. Şimdi onu almaya gidiyoruz. Patlama sonrası otobüsün camları kırılmış. Ufak tefek yaralanmalar olmuş ama önemli bir durum yok" dedi.

Dortmund'un bir başka Türk oyuncusu Nuri Şahin'in de patlamadan herhangi bir zarar görmediği ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

(ÖZET) Borussia Dortmund-Monaco maç sonucu: 2-3


(ÖZET) Juventus 3-0 Barcelona

Haberin Devamı
YORUM YAZ