MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 10 Nisan Pazartesi

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için bir altılı kuponu hazırladı.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 10 Nisan Pazartesi

10 Nisan Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için bir altılı kuponu hazırladı.

ÖZGÜREL hazır kıta

1.AYAK: YALAZBEYİ, KARAMUÇO, YUSUFUM, ARSLANDİKENİ, ESRARÇİÇEĞİ sıralamamdır.

2.AYAK:MAKARA, ard arda 80 METRE ve 10 boy startta kaldığı yarışlarından sonra, geçen hafta kalmayınca hemen kazanıra girdi, kazanan atla arasında 1 saniye vardı, ana-baba tam kardeşi ‘’BURÇAKHAN’’ ın Adana’da uzun mesafelerdeki başarılı yarışlarını göz önüne alırsak kendiside mesafe tutacaktır, Ferit’de tercih ettiğine göre eli kulağındadır, öncelikle yazalım. Rakip gördüğüm ilk isim MIZARBEYİ’nin son başarısız yarışını önemsemiyorum, atın koşuları üst üste geldi, ki her ne kadar kısalarda kazanmış yarışları olsa da, o yarışlarda at sayıları fazla değildi rahat kalıyordu bitiriyordu, ama son dönemde çok kalabalık gruplarda yarışıyor, kimse ne olduğunu anlamadan iyi çıkan bitiriyor, vurgulamak istediğim bu atın mesafe uzadıkça daha rahat koşacağı, zaten 1700’de kazandı. Sonrasında YILDIRIMGÜZELİ, tutuyorum, geçen yarışında 1 hafta içinden uzundan kısaya dönmesinden olumsuz etkilendiği düşünüyorum, bu kez dinlenmiş, ters netice elde edebilir. 4.5 aylık aradan sonra koştuğu yarışının bir nevi buranın nefes açma modunda provası olarak gördüğüm MÜCBİR, 61 kiloyla yamak sıfır aprantisiyle koştuğu yarışında formunda önemli gelişmeler olduğunu belli eden bu kez kilosu normale binip tecrübeli pilotuyla yarışacak olan EMİNBEY, her ne kadar yarışın favorisi olsa da annesi ‘’DİŞİ KARTAL ‘’ gibi kendisinin de mesafe sınırları olduğunu düşündüğüm ama grup kendisinin bir tık altında olduğu için sona sigorta niyetine eklediğim YALNIZKARTAL, diğer şans verdiğim atlardır.

3.AYAK:Yakın ara koşacak olmasına rağmen eli kulağında olan LAPRAS, 3.5 aylık ara vermesine rağmen hazırlık olarak hiçbir eksiği bulunmadığını oranın iyi bir jokeyinden bire bir öğrendiğim dinç safkan RACON, her ne kadar maiden kazanmış olsa da Adana’da yakından takip ettiğim Kısa Vade kazanabilecek kapasitede bir at olan ALİ, yeniden form tutma yolunda sinyaller vermeye başlayan geçen senenin flaş taylarından ÇÖL ASLANI dörtlüsünü tutuyorum.

4.AYAK:Adana’da olsa bu atlar hakkında sizlere uzunca bilgi verebilirdim ama buradan Urfada koşacak atı görme şansım yok, sizlere doğru bilgi vermek için çok samimi olduğum bölgenin önemli jokeylerinden iki tane arkadaşıma bir tanede seyis kardeşime ne olur bu Şart 1 dedim, ÖZGÜREL sesleri fazla yükseldi, doğal olarak bende size banko veriyorum, at gelirse başarı benim değil arkadaşlarımındır. Onlar sabahın köründe kalkıp görüyor, izliyor, sahanın emekçileri onlardır, ben kalemimin emekçisiyim. At gelmezse de bana saydırmanız doğaldır, canınız saolsun.

5.AYAK:Rakamsal sıralamam şablondadır.

6.AYAK:DELİ NUSRET, DELİ İMPARATOR, BEYAZ BULUT, ÇAKABEY tutuyorum.

4,2,5,6,8 // 8,9,6,10,5,3 // 11,7,2,8 // 5 // 3,1,9,14,7,8 // 8,1,4,2

Haberin Devamı
YORUM YAZ