MENÜ

Altay'dan küfür tepkisi

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Kızılcabölükspor'a 4-0 yenilerek 2'nci Lig'e doğrudan çıkma şansını mucizelere bırakan Altay'da ev sahibi takımın seyircisina tepki var.

Altay'dan küfür tepkisi

Ligdeki 20 maçlık namağlup serisi sona eren siyah beyazlı ekipte görev süresindeki ilk yenilgisini alan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, 4-0'ı hak edecek bir oyun sergilemediklerini dile getirirken, derbide futbolun önüne geçen olaylar yaşandığını iddia etti. Sahaya girer girmez organize bir küfür korosuyla karşılaştıklarını belirten Biçer, "Bu kine ve nefrete anlam veremedik. Taraftarların zaman zaman küfretmesi normal karşılanabilir ama bu kadar olmaz" diye konuştu.

Protokol tribününde maçı izleyen yardımcısı Birand Yaytaş'a, Kızılcabölüksporlu bir yöneticinin akreditasyon kartını çıkarıp seyircinin arasına karışarak küfrettiğini iddia eden Biçer, "Denizlili olan diğer yardımcım Nadir Arıkan, önceki hafta Kızılcabölük-Kocaelispor maçını Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran'la birlikte izlemişti. Başkanları maçtan önce Arıkan'a 'Sana da küfredilecek' demiş. Bunlar futbol adına çok üzücü".

Protokolde eski Başkan Ahmet Taşpınar'la birlikte yer alan Asbaşkan Sabri Sevenoğlu ise, "Bize, başkanımıza ve futbolculara ağır küfürler edildi. Hakem anons bile yaptırmadı. Bir futbol adamı olarak utandım" ifadesini kullandı.

BİÇER: HEDEFTEN SAPMADIK

Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, bitime 3 hafta kala lider Sancaktepe Belediyespor'un 8 puan gerisine düşmelerine rağmen 2'nci Lig hedeflerinde bir değişiklik olmadığını söyledi.
Ligde düğümün cuma günü çözüleceğini belirten Biçer, "Sancaktepe'nin Kartalspor'a yenilmesi, hear şeyi değiştirir. Rakibe saygı duyuyoruz. Cuma günü direkt çıkma şansımız sona erse bile play off'tan hedefe gideceğiz. Daha önce dediğimiz gibi direkt ya da endirekt 2'nci Lig'e çıkacağız" dedi.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ