MENÜ

Seyit Mehmet Özkan'dan işadamlarına spora yatırım çağrısı

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 10 yıldan bu yana futbola yatırım yaptığı için mutlu olduğunu söyledi.

Seyit Mehmet Özkan'dan işadamlarına spora yatırım çağrısı

TRT Kent Radyo İzmir'in yayınına bağlanan Başkan Özkan, insana yatırım yapmanın çok önemli olduğunu, spor yapan çocukların arasına girdiğinde dertlerinden kurtulduğunu anlatırken, "Herkes her şeyi devletten beklememeli. Bankada parası olanın, malı mülkü olanın bu toprakların daha yaşanılır olması için devletimize destek ve yardımcı olması gerekiyor" dedi. Konuşmasında sporu sevdirmek, spor kültürü oluşturmak gerektiğini vurgulayan Altınordu Başkanı Özkan, şöyle deva etti:

"Her şeyi devletten beklemek hayalcilik oluyor. Bu topraklardan kazanan, hayatını huzurlu, mutlu bolluk içinde geçiren insanların bir şeyler ödemesi lazım. İnsanların belli bir yaştan sonra isimlerini sonsuzluğa yazdırmaları, hayatlarına bir anlam katabilmeleri için bu toprakların insanlarına bir şeyler katmaları gerekiyor."

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne bir lojman, bir futsal salonu ve iki saha daha yapacaklarını açıkladı. Özkan, sezon başında 700 bin Euro bonservis bedeliyle Medipol Başakşehir'e verdikleri Cengiz Ünder'in başka bir kulübe transferinden yüzde 30 pay alacaklarını belirterek, "İddia ediyorum Cengiz, geleceğin Hagi'si. Başakşehir onu bu sene satmaz, satmayacaklarını söylediler. Şampiyonulğa oynuyorlar. Seneye daha da iyi olacak. Tam bir profesyonel. Cengiz'in satışından 2 sene sonra 2 milyon euro alırız" diye konuştu. Özkan, Freiburg'a gönderdikleri Çağlar'ın transferinden yüzde 25 pay alacaklarını hatırlattı.

ÖN ELEMELER BAŞLADI

Öte yandan Avusturya'da 16-18 Haziran'da Altınordu'nun da yer aldığı 1000 takımın katılımıyla düzenlecek U10 Champions Trophy turnvasına Türkiye'den gidecek ikinci ekibin belirleneceği ön elemeler bugün başladı. Altınordu'nun organize ettiği ön elemeye 40 takım katıldı. Selçuk'taki Altınordu İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde iki gün sürecek turnuva sonunda şampiyon olacak ekip, tüm masrafları Altınordu tarafından karşılanarak Avusturya'ya götürülecek.

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ