MENÜ

WCGC 2017 şampiyonu Form Laser Portekiz'de Türkiye'yi temsil edecek

Akaryakıt dağıtım sektöründe müşteri memnuniyetinin değişmez lideri OPET, spora olan desteğini sürdürüyor. OPET’in ana sponsorluğunu üstlendiği World Corporate Golf Challenge Türkiye 2017, Regnum Carya Golf & Spa Resort ev sahipliğinde gerçekleşti. Turnuvayı kazanan Form Laser takımı Portekiz Cascais’de düzenlenecek WCGC 2017 Dünya Finali’ne katılmaya hak kazandı.

WCGC 2017 şampiyonu Form Laser Portekiz'de Türkiye'yi temsil edecek

Dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası olarak bilinen OPET World Corporate Golf Challenge – WCGC (Dünya Kurumsal Golf Turnuvası) 31 Mart – 2 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort ev sahipliğinde National ve Carya sahalarında gerçekleştirildi. OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk ve OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca’nın da izlediği turnuvada, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sahada kıyasıya mücadele etti.

Turnuvayı, Form Laser takımı adına mücadele eden Arzu Narin ve Oya Dağlı ikilisi toplamda 146 puan ile birinci olarak tamamlayarak Portekiz Cascais’de düzenlenecek WCGC 2017 Dünya Finali’ne katılmaya hak kazandı. OPET’in ana sponsorluğunu üstlendiği ve 30 katılımcı şirketin iki kişilik takımlarla temsil edildiği turnuvada Nida Cireli ve Sidar Yalçınkaya’dan oluşan Bodrum Genie takımı, 138 puanla ikinci olurken, Emrah Şimşek ve Hüseyin Alevkayalı’nın temsil ettiği Merit Royal takımı 137 toplam puanla üçüncü oldu.

1993’ten günümüze 1 milyon golfçüyü buluşturan World Corporate Golf Challenge’ın Türkiye ayağını kazanan takım, yaklaşık 50 ülkenin finalist şirketlerinin katılımıyla, Haziran’ın son haftasında Portekiz Cascais’de düzenlenecek WCGC Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, ödül töreninde yaptığı konuşmada World Corporate Golf Challenge’ın 40 ülkede düzenlenen turnuvalarının Türkiye ayağına destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek “Ulusal turnuvaların kazanan takımları, ülkelerini temsilen dünya finaline katılarak benzersiz bir deneyim ve iş ilişkileri fırsatı kazanıyor. Turnuvanın Portekiz’deki finalinde ülkemizi temsil edecek takımımıza başarılar diliyorum” dedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ