MENÜ

Mutlu Topçu: Taraftarın desteğini istiyorum

Bursaspor, Cuma akşamı saat 20.00’de Bursa’da oynayacağı Kardemir Karabükspor, karşılaşmasının hazırlıklarını bugün akşamüzeri yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

Mutlu Topçu: Taraftarın desteğini istiyorum

Bursaspor, Cuma akşamı saat 20.00’de Bursa’da oynayacağı Kardemir Karabükspor, karşılaşmasının hazırlıklarını bugün akşamüzeri yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

Bursaspor Teknik Direktörü utlu Topçu, antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek Kardemir Karabükspor maçının değerlendirmesini yaptı. Cuma akşamı taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Topçu şunları söyledi:

'FAZLA ZAMANIMIZ YOKTU'

“Biliyorsunuz Konyaspor maçından sonra Karabükspor maçı için çok fazla zaman yoktu. İki maçı kaybettikten sonra mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Burada taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Bu kritik müceadeleden oların vereceği destekle galip gelmek güzel olacaktır. Onların vereceği pozitif destek bizim için çok önemli. Tabi biz zaman zaman oyundan düşebiliriz. Burada taraftarlarımızın pozitif destekleri bizi olumlu yönde etkileyecektir. Onlardan bunu esirgememelerini istiyorum. Bizde bu destekle kazanıp başlangıç yapmamız lazım. Bu maçla birlikte çıkışa geçmek ve tekrar istikrarı yakalamamız lazım.”

'KAZANAMAMAK BASKI YARATIYOR'

“Üst üste alınan yenilgilerin yanı sıra alttaki rakiplerin özellikle Gaziantepspor’un kazanması elbette hem bizde hem de futbolcularda bir baskı oluşturuyor. Ancak bizler profesyoneliz. Bunlara fazla takılmamamız gerektiğine inanıyorum. Konyaspor maçında girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik bugün farklı şeyleri konuşabilirdik. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Benim için mücadele çok önemli. Biz o mücadeleye yaklaştık. Özellikle iç sahadaki bu kritik maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız var.”

'SAKATLARI KONUŞMAK İSTEMİYORUM'

“Sakatlarla ilgili artık konuşmak istemiyorum. Çıkacak onbir, yedeklerimizle birlikte 18 kişi bu maçın öneminin bilincinde. Şu sakat, şu oynayacak, bu oynamayacak önemli değil. Elimizdekilerle çıkıp mücadelemizi vereceğiz. Futbolda ön görü olmuyor. 3 haftalık kırmızı kart sonrası çıkış yaptık. Alanyaspor maçı çok önemliydi. Onu geçemeyince tekrar çıkış arıyoruz. Kalan 8 maçımızı da kazanmaya talibiz. Bunu yapabilmemiz içinde önümüzde Karabükspor maçı var. Biz sadece bu maçı kazanmaya odaklandık.”

'GENÇLER BASKIYI KALDIRAMIYOR'

“İçeride oynadığımız maçlarda genç oyuncularımız baskıyla baş edemiyor. O nedenle taraftarlarımızın vereceği pozitif destek, yapılan hatalı pas sonrası yapılacak alkış onların güvenini arttıracaktır. Mert, Kubilay ve Onur’u oynatıyoruz. Şimdi önde oynamaya da başladık. Ancak futbolda netice almadan konuşmak çok yersiz. O nedenle biz öncelikle neticeyi almak istiyoruz.”

KESTANE ŞEKERİ MORALİ

Antrenman öncesi Bursaspor taraftarı olan Öztad Kestane ve reçel imalatı sahibi yeşil beyazlı futbolculara Karabükspor maçı öncesi ürünlerinden ikram ederek moral verdiler.

ÇİFTKALE YAPTILAR

Bursaspor, basına kapalı olarak yapılan bölümde Kardemir Karabükspor maçının htaktik porvasını yaptı. Yeşil beyazlılarda sakat oyunculardan sadece Bogdan Stancu salonda çalıştı.

Yeşil beyazlılar yarın yapacakları çalışma ile hazırlıklarını tamamlayıp tesislerde kampa girecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ