MENÜ

Milli Takım'a 2 yeni yıldız daha!

A Milli Takımımız için oynamak istediğini lanse eden ve bunun için FIFA'dan gelecek kararı bekleyen Tolgay Arslan'ın durumuyla ilgili olarak sezon sonunda net bir cevap geleceği öğrenildi. Bununla birlikte Almanya ve Türkiye arasında tercih yapması beklenen Kerem Demirbay'ın da bir sonraki Milli Takım arasında kadroya davet edilebileceği belirtildi.

Milli Takım'a 2 yeni yıldız daha!

Özellikle orta sahada geniş bir oyuncu havuzuna sahip olan Milli Takımımıza iki orta saha oyuncusu daha katılmak üzere.

Daha önceden Almanya Milli Takımı'nı seçtiğini bildiren ancak Almanya A Milli Takımı'yla hiçbir mücadeleye çıkmayan Tolgay Arslan'ın Türkiye için oynama talebi, sezon sonunda FIFA tarafından karara bağlanacak.

Schelotto davası örnek teşkil ediyor

Arjantin'de doğan ancak İtalya Milli Takımı'nda 4 dakika forma giyen Ezequiel Schelotto, FIFA'dan Arjantin Milli Takımı'nda oynamak için izin almıştı. Schelotto'nun Arjantinde'de oynama hakkını kazanması, Tolga Ali Arslan'ın Türkiye Milli Takımı için oynaması için emsal oluşturacak.

Tolgay Arslan, 2009'de U17 Milli Takımı'nda forma giydikten sonra Almanya Futbol Federasyonu'ndan gelen teklifi değerlendirmiş ve 2012'de tercihini Almanya'dan yana kullanmıştı.

Milli Takıma 2 yeni yıldız daha


Hoffenheim'da şu ana kadar 22 maçta forma giyen Kerem Demirbay, 3 gol 8 asistlik performans sergiledi.​

Kerem Demirbay'ın kararı bekleniyor

Fatih Terim'in orta saha için gözlerinden biri olan Kerem Demirbay içinse, oyuncunun kararaı bekleniyor. Almanya Milli Takımı'nın da yakından izlediği futbolcu önceki aylarda açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Ukrayna ile oynanacak maç öncesinde, ''Bir sürpriz yapacaktık, bu kadroya Hoffenheim'de bir çocuğumuz vardı. Yakın gelecekten birkaç sürprizimiz olacak.Çok beğeniyorum Kerem'i. İnşallah yakın zamanda burada olacak'' ifadelerini kullanmıştı. (Haber7)

Haberin Devamı
YORUM YAZ