MENÜ

Fatih Çintimar: İlaçtan uzak durun

4 ayrı ilde kamplara giren Milli Atletizm Takımlarında yaş ortalaması 21 olduğu açıklanırken, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tüm kampları gezerek sporculara doping brifingi veriyor.

Fatih Çintimar: İlaçtan uzak durun

Başkan Çintimar şunları söyledi:

''Her ne olursa olsun federasyon olarak hedefimiz lekesiz, dopingsiz ve spor yapma kültürünü küçük yaşlardan beri benimsemiş siz gençler için Devletimiz her türlü imkanı seferber etmiş durumda. Geleceğe olumlu ve mutlu bakan, sosyal yönden gelişmiş, uluslararası boyutta ülkesini temsil ederken Milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetişmek zorundasınız. Bizler ve Aileleriniz sizlerin Milli değerlere bağlı bireyler olarak yetişmeniz için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sizlerden beklentimiz, tertemiz spor için sadece çalışmanız. Kafanızda başka bir şey olmasın. Milli değerlere sahip çıkın ve asla Milli formayı kirletmeyin. Ben sizlere güveniyorum ve bu güvenin karşılığında tertemiz spor yapacağınıza olan inancım tam. Kirli olarak alınan hiçbir madalyayı istemiyoruz. Atletizmde yeni bir sayfa açtık. Hep birlikte el ele vererek, yeni hedeflere yürüyeceğiz'' diye konuştu.

''Devletimiz ve Spor Bakanlığımız her türlü imkanı sizler için seferber etmiş durumda. Sizlerde bunun karşılığında tertemiz madalyalar için çok ama çok çalışmalısınız. Çok genç bir Milli takım kadromuz var. Sizler Türk sporunun geleceğisiniz. Önümüzde Gençler Avrupa, 23 yaş altı Avrupa, Liseler arası yarışmalar, İslam Oyunları ve Dünya şampiyonası var. Bu bahsettiğim tüm şampiyonalarda Ülkemizi içinizden birçok arkadaşınız temsil edecek. İşte sizlere tertemiz spor için fırsatlar. Temiz olalım, temiz madalya kazanalım ve Ülkemizi en iyi şekilde tertemiz temsil edelim,''

MİLLİLERİN YAŞ ORTALAMASI 21

Gençler Avrupa, 23 yaş altı Avrupa Liselerarası yarışmalar, İslam Oyunları ve Dünya şampiyonalarına hazırlanan 21 yaş ortalaması olan Atletizm Milli takımlarının hazırlık kampları devam ediyor. 4 ayrı ilde yüzlerce genç sporcu müsabakalara hazırlanıyor.

ERCAN ATA, ANKARA/DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ