MENÜ

Dick Advocaat'tan Stoch için sert sözler: Kendisine baksın!

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-0 kazandıkları Kayserispor mücadelesini değerlendirdi. Kupa maçı olmasına rağmen neden genç oyuncu kullanmadığıyla ilgili soruya Advocaat, "Maçı çok ciddiye aldık" cevabını verdi.  Genel basın toplantısında ise sorulan Stoch sorusunu da yanıtlayan Advocaat, "O beni eleştireceğine kendisini eleştirsin." dedi.

Dick Advocaat'tan Stoch için sert sözler: Kendisine baksın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Kayserispor'u ilk maçta olduğu gibi yine 3-0'lık skorla mağlup etti ve yarı finalde Başakşehir'in rakibi oldu. Kadroya almadığı Stoch'un kendisini eleştirdiği sorusu üzerine sert konuşan Advocaat, "Umrumda değil. O kendisini eleştirsin" cevabını verdi.

90 dakikayı değerlendiren Dick Advocaat şunları söyledi:

Maçın ilk yarısı konsantrasyon anlamında iyiydil ve goller de atmayı başardık. Karabük maçında da iyiydik. Oyuncularımız maçı kaznamak istediler ve bunu performanslarıyla da gösterdiler.

Ben her maçı kazanmak isteyen bir karaktere sahibim. Bu tabii ki her maçta olmuyor.

Bu maçı çok ciddiye aldığımızı söylemiştim. Bu yüzden de en güçlü kadromuzla çıkmaya çalıştık sahaya... 21 yaşaltı takımından bir oyuncu almamamın sebebi buydu.

"Stoch kendine baksın"

Stoch beni eleştireceğine kendisini eleştirmeli. Kadroda değilseniz, iyi de değilsinizdir. Onun benim için söyledikleri umrumda bile değil.


Şener Özbayraklı'dan itiraf!

Haberin Devamı
YORUM YAZ