MENÜ

Aytemiz Alanyaspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı

Aytemiz Alanyaspor, hafta sonu karşılaşacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarına eksiksiz başladı.

Aytemiz Alanyaspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor çalışmalara başladı. Alanyaspor, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana oyuncular eksiksiz katıldı. Teknik Direktör Safet Susic gözetiminde yapılan idmanda futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleriyle devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular dar alanda taktiksel çalışma yaparak idmanı tamamladı.

"Süper Lig heyecan verici"

Devre arası Dinamo Zagreb'ten kiralanan Şilili forvet oyuncusu Junior Fernandes, antrenmanın ardından gazetecilere konuştu, Alanyaspor formasıyla 4 gol, 2 asist yaptığını ve iyiye giden oyunundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Takıma gelirken amacının faydalı olabilmek olduğunu belirten Fernandes, "Amacım katkı sağlamaktı. Şu an her şey güzel, yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Umarım performansım daha iyi olur"
dedi.

"Mutlu ve huzurluyum"

Alanya'yı beğendiğini söyleyen Fernandes, "Elbette burada kiralık olarak oynuyorum. Gelecek sezon burada oynar mıyım, bilmiyorum. Henüz bunu konuşmak, düşünmek için erken. Daha 2 ay vakit var ve bu uzun bir süre. Burası güzel, şirin bir şehir. Burada kalmak isterim. Alanya'da mutlu ve huzurluyum. Ama gelecek yıl burada oynamam için Alanyaspor ve geldiğim kulüp Dinamo Zagreb'in anlaşması lazım. Hırvatistan ile Türkiye benim için iki farklı lig. Burası mücadelenin daha yoğun yaşandığı, mücadelenin teknik ve taktikle birleştiği bir lig. Hırvatistan ligi daha genç oyuncuların bulunduğu, biraz daha gelişen bir lig. Burası benim için daha heyecan verici, burası daha iyi bir lig. Alanya'ya alışmış durumdayım. Hiçbir problem yok. Buradaki günlerim ailemle birlikte gayet güzel geçiyor" diye konuştu.

"İyi takımız"

Takımın son günlerde aldığı galibiyetlere dikkati çekerek başarı grafiğinin yükseldiğini belirten orta saha oyuncusu Taha Yalçıner ise şöyle konuştu: "Safet hocamızın gelişiyle birlikte iyi bir çıkışımız oldu. Lig'de daha iyi konuma geldik. Biraz alt taraftan uzaklaştık. Ama tabi ki rehavete kapılmadık. Daha lig bitmedi. Bu hafta zorlu bir maça çıkacağız. Gaziantepspor bu maça son şans olarak bakıyor. Bu maçtan da galibiyetle ayrıldığımız takdirde çok daha iyi bir konuma geleceğiz. Deplasmanda oynayacağız, ancak biz de formda ve iyi takımız. İki takım için de kolay maç olmayacak. Ancak biz Gaziantepspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ