MENÜ

Ümit Özat: Bir daha Şenol Güneş'in elini öpmem!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, telefonla bağlandığı televizyon programında Şenol Güneş'in kendisi hakkında söylediği sözlerle ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Özat, "Bir daha Şenol Güneş'in elini öpmem! Şenol Güneş'i İstanbul'un büyüsü bozmuş. 80 yaşından sonra İstanbul'a gelince değişmiş" açıklamalarında bulundu.

Ümit Özat: Bir daha Şenol Güneş'in elini öpmem!



Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldukları maçta iyi oynadıklarını ancak kırılma anlarında rakibin sonucu lehine çevirdiğini söyledi.

Özat, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş’ı tebrik ederek, "Kazanan her zaman haklı. Maçın üç kırılma anı vardı. Uğur’un şutunda Fabricio’nun yüzüne çarpan top, yediğimiz golden önce çıkışta topu kaptırdığımız ve gole gidecekken yediğimiz gol. Üçüncüsü de Vedat’ın kafasında Tolga’nın çıkarmış olduğu top. Dengede gidiyordu ama ondan sonra istediğimiz gibi olmadı." dedi.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yaşadığı tartışmayla ilgili soruyu yanıtlayan Özat, şunları kaydetti:

"Şenol hoca beni ilk defa milli takıma alan kişidir. Her maçtan önce farklı takımlarda karşılaştığımızda gider elini öperim. Herkesin bir kulübesi var. Tabii ki hepimiz insanız ve duygusalız. Kazanma stresi ona da bana da yanlış yaptırabiliyor. Her pozisyonda on kişi birden kulübeden fırlıyorlar, hakem etkileniyor. Aynı şansı ya bize de vereceksin ya da onlara da vermeyeceksin. Bunu söyledim. En ufak şeyde kart itirazı... En azından arka tarafı durdurabilirsin. Ben kendi tarafımı durduruyorum. Her pozisyonda kulübenin sahaya çullanması hoş olmaz. Onların da kazanma ve şampiyonluk stresi var. Oldu bitti. Kinci bir adam değilim."

Süper Lig puan durumu - 15. hafta son durum - Puan farkı kaç oldu?


Ümit Özat'tan çok sert açıklama

Maç sonrası bir televizyon programına telefonla katılan Ümit Özat, Şenol Güneş'in kendisi hakkında söylediği sözlere veryansın etti ve çok sert açıklamalarda bulundu.

İşte Özat'ın o açıklamaları;

"Bir daha Şenol Güneş'in elini öpmem! Şenol Güneş'i İstanbul'un büyüsü bozmuş. 80 yaşından sonra İstanbul'a gelince değişmiş. Biz yıllarca Şenol Güneş'i anlamakta çok zorluk çektik, Türkçe'yi çok iyi konuştuğu için. El öpmeyle ağız aşınmaz ama onun elini bir daha öpmem. Benim cüssemi espri malzemesi haline getirmesi olmaz."

"Bugün 100 kilosun yarın 80 kilo olursun. İnsanlık hali. Şenol Güneş herhalde Fenerbahçe geçmişimden dolayı yapıyor. Ama onun Trabzonspor'dayken yaşadığı şey sırasında ben Almanya'daydım."

"Şenol Güneş 2 sene üst üste şampiyon olacak olmayı kaldıramamış sanırım. Şenol Güneş'in giyimiyle dalga geçerlerken ona ben sahip çıktım."

Şenol Güneş: Yine elimi öpmeye gelmiştir















Haberin Devamı
YORUM YAZ