MENÜ

Bülent Uygun: Daha güzel günlere emin adımlarla ilerliyoruz

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Osmanlıspor’u 2-0 mağlup ederek kümede kalma adına önemli bir galibiyet alan Gaziantepspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, "Gaziantepspor olarak çok daha güzel günlere emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

Bülent Uygun: Daha güzel günlere emin adımlarla ilerliyoruz

Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bulundukları süreçte birçok sıkıntıyla mücadele ettiklerini belirterek, "Takım olarak ayağa kalkmak için birçok kez başarı elde etsek de bazen hakem hatalarından bazen de ortamın bize sağladığı olanaksızlıklardan dolayı mağlubiyetler yaşadık. Ancak futbolcu kardeşlerime inancım, onların da verilen görevi yerine getirme arzusu ve sonucunda da geri dönüşler... Gaziantepspor olarak çok daha güzel günlere emin adımlarla ilerliyoruz." ifadelerini kullandı.
Futbolcularının bu zorlu süreçte fedakarlıklar yaptığını ve onlarla gurur duyduğunu dile getiren Uygun, şöyle konuştu:

"Hepsini tebrik ediyorum. Daha önümüzde başarmamız gereken çok önemli 9 maçımız var. Onları da futbol adına en iyi şekilde oynayacağız. Hem bireysel yeteneklerimizi sergileyeceğiz hem de bizi izleyenlere keyif verecek şekilde mücadelemize devam edeceğiz. Taraftarlarımızdan desteklerini esirgememelerini istiyoruz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ