MENÜ

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş kazanırsa işi bitirir

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Karabükspor - Fenerbahçe karşılaşmasının maç sonunu değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş kazanırsa işi bitirir

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Karabükspor - Fenerbahçe karşılaşmasının maç sonunu değerlendirdi.

Dilmen, şunları söyledi:

"İkinci yarının ilk 10-15 dakikası Karabük ağırlıklı oynandı maç. O 10-15 dakikadan sonra Fenerbahçe ağırlıklı oynandı. Gol atanın kazanacağı bir karşılaşmaydı. Fenerbahçe'nin iki beki hiç hücum yapmadı. Mehmet Topal ve Alper biraz zorlamaya çalıştı. Biraz Lens etkiliydi, Van Persie sahada yokken çok şık bir gol attı. Van Persie'nin gol ortalaması fena değil, ama maç istikrarı yok. Beşiktaş yarın kazanırsa, işi %95 bitirir. Dick Advocaat, Volkan Şen'e "sen değiştir" demedin mi? gibisinden bir hareket yaptı."

"Fabiano varsa başka kaleci aramaya gerek yok"

"Fabiano kalacaksa başka kaleci aramaya gerek yok. Fabiano kaledeyken eyvah demenize gerek yok. Bu maç güvenini arttırmıştır"

"Ağlamasınlar!"

"Video hakem uygulaması gelecek. Bunun çok ciddi maliyeti var. Bu para kulüplerin cebinden çıkacak, sonra kulüpler ağlamasın"

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Karabükspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını değerlendirdi.

Dilmen, şunları söyledi:

"Topun dibine girmek için kaleciye yakın olacaksın. Çok uzaktayken kalecinin yatacağını düşündü Lens. Yatacak diye düşünebilmek için mesafenin kısa olması lazım.

Oyun olarak orta sahaya sıkışmış bir maç var. Fenerbahçe'nin orta sahası dolu dolu oynamıyor. Çok zayıf buldum Karabük'ü. 5'li savunmaya dönüyorlar ama çok pozisyon veriyorlar."

Haberin Devamı
YORUM YAZ