MENÜ

Paris Saint Germain'in hedefi van Persie

Fenerbahçe'de bir türlü performans anlamında  takıma katkı sağlayamayan Robin van Persie’ye talip çıktı. PSG’nin Futbol Direktörü ve aynı zamanda Hollandalı yıldızın vatandaşı Kluivert’ın yıldız oyuncuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

Paris Saint Germain'in hedefi van Persie

Fenerbahçe’ye geldiğinden bu yana beklenen katkıyı yapamayan Robin van Persie ile yolların sezon sonunda kesin olarak ayrılması bekleniyor. Geçen sezon başında Manchester United’dan alınan ve 3 yıllık sözleşme imzalayan van Persie, bonuslarla birlikte Sarı- Lacivertliler’den 6 milyon Euro civarında bir para kazanıyor. Fenerbahçe yönetimi, maddi anlamda kulübe ağır bir yük olan ve aldığı paranın performans anlamında karşılığını alamadığı Hollandalı yıldızı elden çıkartmaya uğraşıyor. İşte bu doğrultuda özellikle Uzak Doğu ekipleriyle temasta olan Kanarya’nın başına talih kuşu kondu.

Cavani’nin yedeği olacak

Fransızlar’ın en önemli ekibi olan ve futbol direktörlüğünü de 33 yaşındaki forvetin vatandaşı Hollandalı eski futbolcu Patrick Kluivert’in yaptığı PSG’nin, tecrübeli golcüyü listesine aldığı öğrenildi. Edinson Cavani’nin yedeği olarak kaliteli bir yıldız isteyen Kluivert’in, Fransız ekibi adına Hollandalı oyuncuyu transfer etmeye çalışacağı bildirildi.


Rıdvan Dilmen: Beşiktaş kazanırsa işi bitirir


Volkan Şen ve Advocaat arasında tartışma çıktı

Haberin Devamı
YORUM YAZ