MENÜ

Konyaspor-Bursaspor maç sonucu: 2-0

Süper Lig'de 26. hafta maçında Atiker Konyaspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Konyaspor mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Konyaspor-Bursaspor maç sonucu: 2-0

Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Bursaspor, bugün Atiker Konyaspor’un konuğu oldu. Konyaspor mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Konyaspor dakika 9'da Nejc Skubic'in attığı golle maçta 1-0 öne geçti. 82. dakikada Deni Milosevic maçı 2-0'a getirdi ve mücadele bu şekilde sona erdi.

Konyaspor bu üç puanla puanını 38'e yükseltirken Bursaspor 32 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar...

9'uncu dakikada Milosevic'in ceza sahasının solundan ortasında defanstan seken topu önünde bulan Skubic'in şert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.
25'inci dakikada Batalla'nın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasında topa iyi yükselen Ertuğrul'un kafa vuruşunda top auta çıktı.
44'üncü dakikada Hadizahmetovic'in ceza sahası yayından sert şutunda top kalenin üstünden auta çıktı.
49'uncu dakikada John'un sağ kanattan ortasında ceza sahasında arka direğin çaprazında topla buluşan Aziz Behich'in şutunda, kaleci Serkan müdahalesiyle topu kornere çeldi.
60'ıncı dakikada Milosevic'in pasıyla topla buluşan Bajic, topu sürükleyerek ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Bajic'in şutunda, kaleci Harun Tekin, müdahale ederek topu uzaklaştırdı.
68'inci dakikada Jarguera'nın pasında topla buluşan ve ceza sahasına kadar ilerleyen Sercan'ın şutunda top yandan kalenin solundan auto çıktı.
70'inci dakikada Rangelov'un sağ kanattan ortasında ceza sahasında topa iyi yükselen Hadziahmetovic'in kafa vuruşunda kaleci Harun Tekin topu uzaklaştırdı.
73'üncü dakikada Sercan'ın sağ kanattan ortasında ceza sahasında topla buluşan Deniz Yılmaz'ın şutunda top az farkla auta çıktı.
82'nci dakikada Mehmet Uslu'nun sol kanattan ortasında ceza sahasında defanstan seken topu önünde bulan Milosevic'in şutunda meşin yuvarlak fileleri havalandırdı: 2-0.
Karşılaşma Atiker Konyaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.



Konyaspor-Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadelenin canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Ekrem Kan, Kerem Ersoy yönetecek. Palabıyık bugüne kadar Bursaspor’un 8 maçında düdük çaldı. Yeşil beyazlılar bu müsabakalardan 5 galibiyet, 2 mağlubiyetle ayrıldı. Bir müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Palabıyık bu sezon Bursa'da oynanan ve 2-1 kazandığı Antalyaspor maçını yönetmişti.

Üstünlük Bursaspor'da

Atiker Konyaspor ile Bursaspor bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Bursaspor 12, Atiker Konyaspor ise 8 galibiyet alırken, 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Bursaspor 28 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü. İki takım arasında Bursa’da oynanan ilk yarı karşılaşmasını Bursaspor 2-0 kazanmıştı.

ATİKER KONYASPOR
Serkan
Skubic
Ali Turan
Vukovic
Mehmet Uslu
Ali Çamdalı
Amir
Jonsson
Fofana
Ömer Ali
Bajic

BURSASPOR
Harun
Ertuğrul
İsmail
Sivok
A.Behich
Jorquera
Merter
John
Batalla
Onur
Deniz

Haberin Devamı
YORUM YAZ