MENÜ

ÖZET Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-1

Süper Lig'de 26. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa'yı Vagner Love (8', 37') ve Tzavellas'ın(79') golleriyle 3-1 mağlup etti ve ligde kalma yarışında önemli bir 3 puan elde etti. Kasımpaşa'nın tek golü ise Koita'dan (53') geldi.

ÖZET Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-1

Süper Lig'de 26. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa'yı konuk etti.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Aytemiz Alanyaspor ilk atağında golü buldu. Sağ kanatta kazanılan korner atışını kullanan Emre Akbaba, topu kale alanına doğru gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Fernandes kafayla topu arka direğe aktardı. Vagner Love’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

32. dakikada iki oyuncu arasında yaşanan gerginlik sonrası Aytemiz Alanyaspor’dan Gassama, Sackey ve kaleci Haydar Yılmaz, Kasımpaşa’dan da Abdullah Durak ve Ramazan Köse sarı kart gördü.

37. dakikada Aytemiz Alanyaspor farkı ikiye çıkardı. Candeias, sağ kanattan Gassama’nın kendisine çıkardığı topu Kasımpaşa ceza sahasına ortaladı. Vagner Love’ın dokunuşuyla top ağlarla buluştu: 2-0. Bu pozisyonda Kasımpaşalı futbolcular, Vagner Love’ın topa koluyla müdahale ettiği gerekçesiyle hakem Hüseyin Göçek’e uzun süre itirazda bulundu.

40. dakikada Aytemiz Alanyaspor üçüncü gole çok yaklaştı. Gassama’nın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Candeias yerden şutunu çekti. Kaleci Ramazan Köse’den seken top kaleye yönelirken, Veysel Sarı meşin yuvarlağı son anda uzaklaştırdı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de izlediği müsabakanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Kasımpaşa, 53. dakikada Koita'nın golü ile farkı bire indirdi. Ancak maça ağırlığını koyan Alanyaspor, 79. dakikada Tzavellas ile skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa maçından 3 puan çıkararak ligde kalma yarışında önemli bir avantaj elde etti.




Haberin Devamı
YORUM YAZ