MENÜ

TFF ve UEFA'ya 220 milyon Euro'luk dava!

Fenerbahçe, şike iddiası ile Avrupa Kupaları'na katılma yasağı getiren UEFA'ya 120 milyon, TFF'ye 100 milyon euroluk tazminat davaları açacak.

TFF ve UEFA'ya 220 milyon Euro'luk dava!



Fenerbahçe, Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere Fenerbahçeli diğer yöneticiler için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın beraat kararının onanmasını talep etmesi sonrası yeni hareket planını belirlemeye başladı. Ayrıca CAS'ın da Trabzonspor'un yaptığı başvuruyu reddetmesi sonrası Sarı-Lacivertlilerin eli iyice güçlenmiş oldu.

YÖNETİM HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Yönetimin şimdi tarihi tazminat talepleri için harekete geçtiği ve toplam 250 milyon euroyu bulacak davalar açacağı öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler öncelikle Avrupa'ya gitmeyi hak ettikleri dönemde UEFA tarafından kupalarda oynatılmamaları nedeniyle futbolun Avrupa'daki patronundan tazminat talep edecek. Kanarya'nın UEFA'ya 120 milyon euroluk maddi ve manevi tazminat davası açmak için gerekli hazırlıklara başladığı ifade edildi.

Fenerbahçeli Volkan Demirel'e Azerbaycan'dan teklif

MEHMET ALİ AYDINLAR'A DA DAVA AÇILACAK
Fener sadece UEFA'ya hesap sormakla kalmayacak. Aynı zamanda Kanarya'nın şike iddiası dolayısıyla Avupa'ya gitmesini engelleyen o dönemki Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetimindeki isimlere karşı tek tek büyük davalar açacak.

Toplam olarak 100 milyon euronun üzerinde dava açacak Fenerbahçe kulübü ilerleyen zamanlarda bu rakamı daha da arttırmayı planlıyor. Toplam rakamın 250 milyon euroya çıkacağı belirtiliyor.

Kaynak: Star
Fenerbahçe'den açıklama: Kostas Sloukas, Luigi Datome ve Anthony Bennett...

Haberin Devamı
YORUM YAZ