MENÜ

Mirallas'a Advocaat onayı

Hollandalı teknik adam görevi bırakacak olmasına rağmen, transfer için yönetime yardımcı oluyor. Sezon başında Lens’i getiren Advocaat’ın Mirallas için de, “Mutlaka alınmalı” raporu verdiği öğrenildi.

Mirallas'a Advocaat onayı

Dick Advocaat, sezon bittikten sonra Fenerbahçe’den ayrılacağını ve teknik direktörlük kariyerine nokta koyacağını açıklamıştı. Ancak tecrübeli çalıştırıcı, yönetime her konuda destek vermeye devam ediyor. Sezon sonunda kadroyla ilgili bir rapor hazırlayacak olan Advocaat transfer çalışmalarıyla ilgili de tavsiyelerde bulunacak. Yönetim, 2 sezon önce gündeme gelen Kevin Mirallas için yeniden girişimlere başladı. Belçikalı yıldız konusunda Dick Advocaat’ın da görüşüne başvuruldu. Sezon başında Jeremain Lens’i Fenerbahçe’ye kazandıran tecrübeli çalıştırıcının Mirallas için, “Mutlaka alınmalı. Kanatlarda ve forvette oynayabilen, çok yönlü, hızlı ve hırslı bir oyuncu. Size büyük katkı sağlayacaktır” şeklinde görüş bildirdiği belirtildi.

Gençlerin gölgesinde kaldı

Kevin Mirallas, sezonun ilk yarısında Everton 11’inin önemli isimlerinden biriydi. Ancak sezonun ikinci bölümünde, Belçikalı oyuncu için işler değişti. Menacer Ronald Koeman, Ademola Lookman ve Dominic Calvert-Lewin gibi genç futbolculara daha fazla şans vermeye başladı. Yannick Bolaise’nin yaşadığı sakatlığa rağmen Hollandalı menacer, son haftalarda Mirallas’ı kulübede oturtmayı tercih etti. Sezon sonunda kanat oyuncusu transfer etmeyi planlayan Everton, bu nedenle 29 yaşındaki oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor.


Fenerbahçeli Volkan Demirel'e Azerbaycan'dan teklif


Haberin Devamı
YORUM YAZ