MENÜ

Demba Ba ve Ersan'a 2 aylık deneme!

Beşiktaş, kiralık olarak kadrosuna kattığı Demba Ba ve Ersan Gülüm’ü önce Astra ve Ümraniye ile oynanacak hazırlık maçlarında deneyecek. İkili sınıfı geçerse ligde kendilerini Güneş’e kabul ettirmeye çalışacak.

Demba Ba ve Ersan'a 2 aylık deneme!

Beşiktaş, devre arasında kiralık olarak transfer ettiği eski oyuncuları Ersan Adem Gülüm ve Demba Ba ile ilgili gelecek sezona dönük kararlarını iki aylık deneme sonunda verecek.

Astra Giurgiu ve Ümraniyespor ile peş peşe hazırlık maçları oynayacak olan Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş bu iki oyuncuyu büyük bir titizlikle izleyecek. Aboubakar’ın yokluğunda Demba Ba’yı kadroya almayı düşünen deneyimli teknik adam, bu iki hazırlık maçından sonra kararını verecek. Demba Ba’nın, şans bularak sezon sonuna kadar geçer not alması halinde yeniden düşünebileceğini söyleyen Beşiktaş Yönetimi, teknik heyetten olumsuz rapor gelmesi durumunda ise, Demba Ba dosyasını tamamen kapatacak.

Kartal'dan çifte bomba

Yeni sezonda bir stoper daha transfer etmesi beklenen ve kadrosuna son olarak Ersan Adem Gülüm’ü ekleyen siyah-beyazlılar, Demba Ba gibi bu oyuncuyu da sezon sonuna kadar mercek altına alacak. Yeni sezonda Rhodolfo ile yollarını ayıracak ve Atınç ile kiralık sözleşmesi sona erecek olan siyah-beyazlı kulüp, yeni bir stoperin yanında Ersan Adem Gülüm’ü de transfer edebileceği vurgulandı. Hazırlık maçlarındaki performansına göre bir değerlendirmede bulunacak olan yönetim, bu oyuncuyu transfer etmek istese bile, kesinlikle bonservis bedeli ödemeyecek.

Kaynak: Skorer

Çapkın futbolcular!


ÖZET | Beşiktaş - Astra Giurgiu maç sonucu: 1-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ