MENÜ

Adana at yarış tahminleri - 25 Mart Çarşamba

Adana at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Adana programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

Adana at yarış tahminleri - 25 Mart Çarşamba

25 Mart Çarşamba Adana at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Adana programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

MALERBA ümit vaad ediyor

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:Yeşilobada altılı ganyanın en zor yarışının burası olduğunu düşünüyorum. Bütçeler dahilinde kalabalık tutulması taraftarıyım. Sıralamam; POLİYANA, LEYDİSAĞANAK, SELSUYU, MELOŞ HANIM, MAHREM, GÖKNAZGÜLÜ, SOYLU TURBO, RAKİP şeklindedir.

2.AYAK:Yarışa baktığımızda önde çok fazla kaçak at var, bu tip yüksek tempoda gidecek kısa mesafeli sürat yarışlarını çok seven ve kendini unutturan KARA KANTOS, güç aldığı bariyer dibinden zamanında hamlesini yaparsa yüksek bir ganyanla Yeşiloba soğuk rüzgar estirebilir, favorimdir. 5 gün önceki yarışında Şanlıurfa’da tutmayan, ki bana göre de gereksiz yere götürüldü, bu kez azalan 8.5 kiloluk sıkletin dişi at olduğu için kendisini ciddi ölçüde rahatlatacağı kanaatinde olduğum CANIMÇİDEM ile 5 gün önceki yarışında uzundan etkilendiğini düşündüğüm, bu atın uzunlarda hiç kazanamadığını, bu zamana kadar kazanmış olduğu tüm koşularının kısa ve orta mesafelerde olduğunu dipnot olarak belirtmek istediğim, bunların yanı sıra 7.5 kilo düşen KALAYCIKAYA ilk planda rakip gördüğüm atlar olup, uzundan kısaya dönecek olmasına rağmen tırnağının ucunda olan ON NUMARA, ters mesafeye rağmen (1200’de hiç kazanamadı) önde birbirini yıpratacak at sayısı fazla olduğu için fit durumu artı sprinter yapısıyla ilki gerçekleştirebilecek durumdaki SİNGAOPRE PRENSİ, son startında yeniden düzeldiğinin sinyalini veren ayağına çabuk safkan CENGO, 3.5 aylık aradan sonra koştuğu yarışında nefes yönünden sıkıntı yaşayan bu kez daha etkili bir performans beklediğim FOTERLİ, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK:TERAA BAY, son iki yarışında Yeşiloba’nın en çok dillenen atlarından biri. Bugun yarın ses vermesi lazım, bu yarışta da favorimdir. Rakip gördüğüm iki isim var, son startında 1900’e ilk kez çıkan kazanıp mesafe tutacağını gösteren FIRST QUEEN ile bu zamana kadar 1900’de katılmış olduğu tek yarışı rakiplerinin kuyruğunu görmeyen DESPEDİDA ikilisidir.

4.AYAK:ATEŞ KUŞU, için fazla söze gerek duymuyorum, mükemmel formunu hat trick yaparak süsledi, günün ağır favorilerinden biridir. Yanına at yazıp yüksek ikramiye hedefleyenler geçen startında binicisinin laubali binmesinden dolayı kaybeden değişen etkili pilotuyla tehlikeli gördüğüm HUMBARA ile bu sene çıkarttığı yanına geldiği atı atlamama huyunu tekrarlamazsa (KOZBEYİ ve ATEŞKUŞU’ndan dolayı) yüksek tempoda gidecek yarış lehine gözüken LAGUARDIA ikilisidir.

5.AYAK
:MALERBA bankom.

6.AYAK:PERFECT WARRIOR, ORADINARIO, KRACHER, WILLPOWER tutuyorum.

YARINDAN İTİBAREN 3 GÜN İZİNLİYİM. ÇARŞAMBA GÜNÜ BURSA KÖŞE YAZIMLA TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE, TÜM OKUYUCULARIMIZIN HER DAİM ŞANSI VE BAHTI AÇIK OLSUN..

7,3,9,5,4,2,10,8 // 5,13,14,1,6,4,8 // 4,8,2 // 1,2,4 // 1 // 5,4,10,13

Haberin Devamı
YORUM YAZ