MENÜ

Slaven Bilic için büyük tehlike! Gönderilecek mi?

West Ham United menajeri Slaven Bilic, takımın kötü gidişatından ötürü kovulma tehlikesiyle karşı karşıya... Sözleşme uzatmak için yapılan görüşmeler durduruldu.

Slaven Bilic için büyük tehlike! Gönderilecek mi?

Premier Lig'de son 3 maçını kaybeden ve 5 maçtır kazanamayan West Ham United'da kötü gidişatın sorumlusu olarak Slaven Bilic gösteriliyor.

Kader maçları...

Hırvat teknik adam milli aranın ardından adeta kader sınavlarına çıkacak. Hull City, Arsenal ve Swansea'yle oynanacak maçlar Bilic'in West Ham kariyerini belirleyebilir.

Sözleşme uzatacaklardı ama...

Sezona çok kötü başlayan ve 7 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Bilic'in ekibi daha sonra seri galibiyetler alarak taraftarının gözüne girmeyi başarmış hatta West Ham yönetimi sözleşmesi 2018'de bitecek olan 48 yaşındaki teknik adamın kontratını 2 sezon daha uzatmak için harekete geçmişti. Ancak kâbus gibi başlayan 2017 yılı, yönetimin frene basmasına sebep oldu.

Bilic'in üzerindeki baskı her geçen gün artarken, İngiliz basınındaki haberlere göre, Nisan ayının başındaki 3 maçta takım galibiyet alamazsa Hırvat teknik adamla sezon sonu yollar kesinlikle ayrılacak.

Real Madrid'den Eden Hazard ve Thibaut Courtois atağı


Uruguay - Brezilya maç sonucu: 1-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ