MENÜ

Milli Takım fikstür / 2018 fikstürü

A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Fikstürü... 2018 elemeleri fikstürü... A Milli Takım'ın fikstürü nasıl? Türkiye-Finlandiya maçı sonrası Ay-Yıldızlılar'ı grupta zorlu maçlar bekliyor. Hırvatistan, Ukrayna, İzlanda, Finlandiya ve Kosova ile birer kez oynayan milliler, bu maçların rövanşlarına çıkacak. İşte millilerin fikstürü..

Milli Takım fikstür / 2018 fikstürü

2018 Dünya Kupası fikstürü hayli zorlu olan Türkiye, 10 maçın 5'ini tamamladı. Fikstüründe zorlu maçlar kadar iç sahadaki Kosova ve Finlandiya gibi kolay maçları da oynayan Fatih Terim ve öğrencileri için bundan sonraki her maç final. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde I Grubu'nda yer alan Türkiye, rakiplerini saf dışı bırakarak 2018 Rusya'ya gitmeyi planlıyor. Türkiye grubuna deplasmandaki Hırvatistan beraberliği ile başlamış, sonrasında iç sahada Ukrayna ile berabere (2-2) kalmıştı. İlk iki maçtaki beraberlikler sonrası İzlanda ile deplasmanında eli boş kalan milliler, sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıymıştı. Ay-Yıldızlılar, gruptaki 4. maçında ise Kosova'yı Antalya'da 2-0'lık skorla devirmişti. Türkiye gruptaki 5. maçında ise Finlandiya'yı 2-0 mağlup etti.

A Milliler'in dünya kupası elemeleri grup fikstürü şu şekilde:

11.06.2017 19:00
FİNLANDİYA-UKRAYNA
KOSOVA-TÜRKİYE
İZLANDA-HIRVATİSTAN

02.09.2017 19:00
FİNLANDİYA-İZLANDA
HIRVATİSTAN-KOSOVA
UKRAYNA-TÜRKİYE

05.09.2017 21:45
KOSOVA-FİNLANDİYA
İZLANDA-UKRAYNA
TÜRKİYE-HIRVATİSTAN

06.10.2017 21:45
KOSOVA-UKRAYNA
HIRVATİSTAN-FİNLANDİYA
TÜRKİYE-İZLANDA

09.10.2017 21:45
İZLANDA-KOSOVA
FİNLANDİYA-TÜRKİYE
UKRAYNA-HIRVATİSTAN

Dünya kupası elemeleri puan durumu


A Milli Takım puan durumu - milli takım 2018 puan durumu - dünya kupası elemeleri puan durumu... Futbolseverler, Türkiye Milli Takımı'nın puan durumu farklı şekillerde de olsa internetten aratıp, sorularına yanıt almak istiyor. Peki Türkiye Milli Takımı'nın puan durumu nasıl? İşte cevaplar...

Türkiye 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde puan durumunun neresinde? Bu soru, Finlandiya karşılaşması öncesinde cevabı en çok merak edilen sorulardandı. Bu sorunun cevabı bu akşam oynanacak karşılaşmaların ardından daha da netleşeçekti. Türkiye'nin de yer aldığı Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda maçlar öncesindeki son puan durumunda Türkiye için işler pek de parlak değildi.

I Grubu'nda 5. maçlar sonrasında Hırvatistan 13 puanla lider. Grubun son sırasında 1 puanlı Kosova yer alıyor. Kosova'yı deplasmanda 2-1 yenen İzlanda ise 10 puanla 2. sıraya yükseldi. Hırvatistan'a 1-0 yenilen Ukrayna 8 puanla 3. sıraya geriledi. A Milli Takım kazandığı Finlandiya maçı sonrası 8 puana yükseldi.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 5. maçlar sonunda puan durumu

Takımlar O G B M A Y P
1.HIRVATİSTAN 5 4 1 0 11 1 13
2.İZLANDA 5 3 1 1 8 6 10
3.UKRAYNA 5 2 2 1 7 4 8
4.TÜRKİYE 5 2 2 1 7 5 8
5.FİNLANDİYA 5 0 1 4 3 8 1
6.KOSOVA 5 0 1 4 2 14 1

Milli takım taraftar kulübü


A Milli Takımımızın, Finlandiya ile 24 Mart 2017 Cuma günü Antalya Stadyumu'nda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Eleme Grubu maçı öncesi, Milli Takım Taraftar Kulübü üyeleri için düzenlenmiş olan özel etkinlik alanımıza, siz değerli futbolseverleri bekliyoruz.

Milli Takım ruhunu zirveye taşımayı hedefleyen Taraftar Kulübü, ilk organizasyonunu Finlandiya maçı ile gerçekleştirecek. Etkinlik alanımızda kurulacak sahnede konser ve Dj performansının yanı sıra sponsorlarımız Turkcell, Mercedes, Arçelik ile resmi tedarikçilerimizden DYO ve Opet tarafından düzenlenecek çeşitli aktiviteler ve verilecek süpriz hediyeler ile siz değerli futbolseverlerin maç öncesi keyifli vakit geçireceğini umuyoruz.

Milli Takım Çocuk Kulübümüz de siz değerli futbolseverlerle ilk kez Finlandiya ve ardından da Moldova maçı ile buluşuyor. Minik taraftarlarımıza sunulacak olan çeşitli eğitsel oyunların yanında, 360 °C sanal gerçeklik video oyunu da ilgi çekici bir etkinliklerimizden biri. Milli Takım Çocuk Kulübü'ne katılan çocuklarımız, dijital platformda kendilerini futbol yıldızı gibi hissetme olanağına sahip olacak.

Milli maç coşkusunu zirveye taşıyacak ve küçük-büyük her yaş grubuna hitap edecek etkinliklerimiz, tüm taraftarlarımızın katılımına açık olacak.

Fatih Terim etkinliğe katıldı


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım Taraftar Kulübü bünyesinde kurulan Milli Takım Çocuk Kulübü 'nün etkinliğine katıldı.

Beykoz-Riva'da yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen etkinlikte, yeni kurulan Milli Takım Çocuk Kulübü'nün ilk üyeleriyle bir araya gelen Terim, yaşları 6 ile 11 arasında değişen çocuklarla sohbet etti.

Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen sohbette Terim, Milli Takım'ın minik hayranlarının sorularını yanıtladı.

A Milli Takım kadrosu açıklandı

KALECİ: Harun Tekin (Bursasor), Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Başakşehir)

DEFANS: Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Güray Vural (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)

ORTA SAHA: Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği) , Arda Turan (Barcelona), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (Başakşehir), Olcay Şahan (Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe)

FORVET: Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Yunus Mallı (Wolfsburg)





Haberin Devamı
YORUM YAZ