MENÜ

Kocaeli at yarış tahminleri - 24 Mart Cuma

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı.

Kocaeli at yarış tahminleri - 24 Mart Cuma

24 Mart Cuma Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı.

Kocaeli’nin şahı UÇANŞAH

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:2 aylık aradan sonra koştuğu ilk yarışında o gün startı ağır alıp 1.5 boyda kalmasına rağmen bu apranti kardeşimizle önde tempoyu kurup hem yarışın yükünü çekip hemde düzlükte uzadıkça uzayıp gövde gösterisi yapan, sonrasında katıldığı yarışında ‘’BAVİ REŞ’’ iyi bir açık yarış atı arkasında boşlukta ikinci kalan GÖZÜMKALDI, bu grupta bir beyaz bayrak ayna alt yazısı daha geçebilir favorimdir. Son startında yine zaman zaman yaptığı startta kalma huyunu tekrarlayıp 5 boy geciken ona rağmen bana göre çok iyi koşan, ki uzayan 500 metre mesafenin kendisini rahatlatacağı kanaatinde olduğum, bunların yanı sıra pilotunun tekrar tercihlediği KARA ŞİMŞEK rakip gördüğüm ilk isim olup, yeni yaşında katılmış olduğu 5 koşusunun 4’ünü kazanarak tek kelimeyle parmak ısırtan, anneden abisi HIZ ŞAMPİYONU ‘’ASTRAKHAN’’ a yakışan koşular sergileyen, aralarındaki fark ise ‘’ASTRKHAN’’ kısa ve orta mesafe atıydı, kendisi ise uzunlarda daha iyi koşuyor, vurguladığım at HERCULES, her ne kadar 1 kez 1500’de kazanmış yarışı olsa da, tam bir uzun mesafe atı olduğunu düşündüğüm, son startını bu yüzden önemsemediğim bu zamana kadar kazanmış olduğu 7 yarışın 6’sını uzunlarda elde ettiği için karşıma almak istemediğim OĞLUM OZAN, her ne kadar yarışın ağır favorisi olsa da, uzunda hiç kazanamadığını dipnot olarak hatırlatmak istediğim, çok formda olduğu için sigorta misali sona eklediğim RÜZGAR GOLD, yarışta şanslı gördüğüm diğer atlardır.

2.AYAK:Kollamaktan saçlarıma aklar düşüren KOÇALİ’nin artık bu grupta ses vermesi lazım, dezavantajı 7 kilo alması gözükse de bu gruba kiloya verir. Tek korkum bu at kazanacakmış gibi tuta tuta geliyor, kalıyor. Umarım kazanma hürriyetini kaybetmemiştir, çünkü bu tip atlarda geri döndürmek zor oluyor. O yüzden yanına moralli MUSON RÜZGARI ile yarış kollayan daha önce uzunda kazanma tecrübesi bulunan KAVZAN’ı ekliyorum. Küçük kuponumda KOÇALİ tek atacağım, profesyonel kuponumda üçünü ayırmayacağım.

3.AYAK:Son startında 600’den 400’lere akılırken tam devrini bulduğu yerde önü kapanınca jokeyinin mecburen devirden düşürmek zorunda kaldığı, düzlüktede bir türlü dışarıyı bulamayan, içeride kapandığı için 250’lere kadar trafik sıkıntısı yaşayan, sonrasında en dışarıya çıkıp rahatladığı an ÜMİT SADİ’nin deyimiyle KASA KAPANAN, ikinciliği kurtarmakla yetinen, ŞAMPİYON UÇANBEY’in tam kardeşi UÇANŞAH, bu kez uzayan mesafede bankomdur.

4.AYAK:Son yarışlarında daha iyi grupta 6 salise arayla 3-4 bitiren AMAZING LOVE ile WHO IS THAT CHICK ikilisine aradan sonra yarış görüp nefesi düzene bindiren AUF WIEDERSEHEN’i de ekliyorum.

5.AYAK:KOBAT, SULTANHAN, KOLAÇAN tutuyorum.

6.AYAK:Rakamsal sıralamam şablondadır.

1,4,6,3,2 // 3,4,5 // 5 // 1,3,4 // 6,4,1 // 9,5,7,6,1,3,4

Haberin Devamı
YORUM YAZ