MENÜ

İzmir At yarış tahminleri - 24 Mart Cuma

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

İzmir At yarış tahminleri - 24 Mart Cuma

24 Mart Cuma İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

Kara Çivi birincilik serisini sürdürmeye yakın gözüküyor


Yazar: Şair Gençer O

1.Ayak: Altılı Ganyan’a satış koşusu ile başlayacağız. Bu yarışı tercih eden atlardan en formda isim son 3’ü kaldığı koşuyla birlikte iyi durumunu koruyan 2 nolu Özgürünoğlu gözüküyor. 2017 yılında 15 yarış kazanan Deniz Yıldız İzmir’de ise 2 koşu kazanabildi. İstikrarlı sonuçlar alan binici son startında da Özgürünoğlu’na binmişti. Bu safkan başarılı olamaz ise 9 nolu Keremefe, 5 nolu Çalık, 7 nolu Soylu Kral ve İzmir’de son kez koştuğu yarışta KV7 kazanmayı başarmış olan 4 nolu Pamuk Nine şans vereceğim atlardır.

2.Ayak: Son yarışlarında ısrarla takip edilmesini söylediğim 6 nolu Olgun Sultan bu kez favori olarak önereceğim safkandır. 1900 metre nemli pistte 4’üncü olurken 2.22.56 biten koşuda 2.23.05 ile yakın ara 4’üncü kalan kısrağın formundaki ilerleme dikkate değer. Genç ve başarılı aprantilerden Onur Yıldız ile bu kez 1600 metrede şanslıdır. 4 nolu İzemkızım iyi durumunu koruyor olup en sert rakibidir. Daha sonra 1 nolu Erva Sultan’a sürpriz şansı vereceğim. Kısır Döngü beklediğim aşamayı bir türlü kaydedemedi..

3.Ayak: Son yarışlarında favori olan Manoush bir türlü sprint kulvarını bulup yarışın son metrelerinde istenilen hücumu yapamadı. Bir önceki koşusunda Sayda isimli rakibine yarım boy ile geçilmişti. Daha sonra ekürisi Fly So Free başka bir koşuda Sayda’yı boyun farkla geçmişti. Şimdi iki eküri bu koşuda Sayda’ya karşı mücadele edecek. Önce eküriler daha sonra Sayda’yı yazacağız. Sürprizimiz bu yarışta Amberim olmalıdır.

4.Ayak: Buğdaycı Harası’nda yetiştirdiğimiz başarılı olmasını beklediğimiz atımız Cantertip üçüncü koşusuna çıkıyor. Bugüne kadar iki koşuda yer alan bu tay Seeking The Gold gibi dünyanın en iyi kısrak babalarından birisinin kızı olan Jubilee Treat’in yavrusudur. Power King ile anneden kardeş olan Cantertip fazla tecrübeli değil ama Halis Karataş tercihi ile öne çıkıyor. Reco oldukça oturmuş bir tay olup anneden Kinowa ile kardeş olan bu tay ciddi rakiptir.

5.Ayak: En ciddi rakip konumundaki Barskan’ı iyi tanıyan Halis Karataş bu yarışta Karaçivi’yi tercih edince dikkatlerimiz bir kez daha bu at üzerine yoğunlaştı. Karaçivi 1200 metrede 1.23.07, aynı mesafede 1.21.85 ve son olarak 1400 metrede 1.39.86 ile kazandığı son üç kum yarışıyla potansiyelini gösterdi. Usta jokey avantajıyla günün kazanmaya yakın atıdır. Barskan ve Eser öncelikle hata kollayacak atlardır.

6.Ayak: Üst üste son iki koşusunda Babi arkasında 1400 metrede 1.27.52 ile Victory Sword arkasında 1400 metrede 1.28.04 ile ikinci kalan Yıldırımşah bu kez kazanmaya yakın gözüküyor. Ancak üzerinde uzun zamandır yarış kazanamamış bir binici var. Serdar Yıldırım 2012 yılında 6 yarış kazandıktan sonra birkaç yıl az at binmiş ve kazanamamıştı. 2017’de 1 koşuda at binen jokeyinin performansı sonucu etkileyecektir. Hand16 bu yarışra plasede ve sürprizde Death Racer, Bracciofferro, Hakuna Matata, Count On You, Airtouch, Sonic Boom ile rahat bir koşu izleriz.

Şair Gencer O'nun İzmir kuponu...

2 6 6 2 2 3
9 4 2 3 11
5 1 3 2
7 4
4 5
8
9

Haberin Devamı
YORUM YAZ