MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 23 Mart Perşembe

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için bir kupon hazırladı.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 23 Mart Perşembe

23 Mart Perşembe Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için bir kupon hazırladı.

FANAA koptu geliyor

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:Son startında burada şans vermediğim rakibiyle tam 1200 metre boyunca didişen ondan kafayı almak için aşırı efor sarfettiği için en geri bitiren DİDİMOĞLU, bu kez kısalan mesafede o rakibinden numarayı alacaktır, çünkü aralarında çok ciddi jokey faktörü var, dolayısıyla bu kez bir solukta bitirebilir favorimdir. Adanadaki son yarışında pistten etkilendiğini düşündüğüm SEZAR, 8 yaşında olmasına rağmen nemli sulu çamur pistlerde hiç kazanamadı, Perşembe Şanlıurfa hava durumu normal gösterdiği için uygun grupta ilk kez çıkacağı bu pistte handikap puanına yakışır bir koşu çıkartabilir, rakip gördüğüm ilk isim olup, 2 aylık aradan sonra koştuğu yarışında eksik işlerine rağmen kazanan, sonrasındaki galoplarını incelersek dinçlik yapmadığını anlayabileceğimiz, kilo dezavantajı olmasına rağmen mesafe kısa olduğu için asgari düzeyde etkileneceği kanaatinde olduğum SONBABA, zaman zaman ters yarışlar yaptığı için karşıma almak istemediğim AKOĞUZ, 1700’den kısaya dönecek olması kağıt üzerinde zorlayacakmış gibi gözükse de, aldatmasın bu at 1200’de 4 kez kazandı vurguladığım isim DALLICALI, pilotunun tüm işlerini kendisinin yaptırıp buraya noksansız hazırladığı dinçlik yarışı yapacak olan GÖLCÜK ASLANI, geçen haftaki startında düzeldiğinin sinyalini veren, taylığında Şampiyon adayı olarak konuşulan isimlerden YÜREKKAAN, süratli gidecek kısa mesafeli yarış ekmeğine yağ sürecek olan yaşlı kurt BÜRKAN, yarışta şanslı olduğunu düşündüğüm diğer atlardır.

2.AYAK:Geçen starlarında açık yarış koşan SEA DRAGON, VICTORY STAR, NASİPLİ bu kez daha uygun gruptalar. Bunlardan ‘’SWEET BREW’’ gibi iyi bir açık yarış atının anneden kardeşi olan SEA DRAGON, 10 kilo gibi çok ciddi sıklet düştüğü dipnot ilavemdir. Yine 60.5’dan 45’e düşen uzun sprint atabilme kapasitesine sahip BAYRAMOĞLU, tırnağının ucuna gelen ANİZARBOS, geçen hafta çok kolay kazanan 1 hafta içinde formdan düşecek hali olmayan FALEZ, takip listemdeki mesafe tutan atlardan FOR THE REST, geçen yarışı kısa gelen bu kez mesafe lehine dönen CASH OUT, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK:Yerim yetmediği için teklerin yanına ve bazı ayaklara açıklama yapamıyorum, diğer ayaklardan kısarsam yazı basitleşir, o tarz yazı da bana yakışmaz. FACEBOOK’tan gelen mesajlara istinaden bunu söylemek zorunda kaldım, FANAA, bankom.

4.AYAK:ROJHAT KIZI ile CEFAKEŞ anayasa gibi gözüküyor, ama ben yanlarına TEKÇAPKAN’ıda ekliyorum, tutturursa Hipodromun 4’te 3’ünü eve yollar.

5.AYAK:KIMIZ, MAİNUR, DORUGÜZEL, ŞEVALABLA, NZLI PRENSES, ÖREN sıralamamdır.

6.AYAK:MIZARBEYİ önde olsun, takipte olunsun, bugun yarın vurur. BERİLSU ile YILDIRIMGÜZELİ diğer tuttuğum atlar.

5,11,1,3,4,8,12,6 // 12,3,2,12,4,1,5,8 // 4 // 10,2,8 // 1,6,5,2,7,11 // 6,2,4

Haberin Devamı
YORUM YAZ