MENÜ

Mourinho ve Şenol Güneş Merih Demiral'ı izliyor

Beşiktaş ve dünya devi Machester United, Fenerbahçe'den Alcanenense oradan da Portekiz devi Sporting Lizbon'a transfer olan Merih Demiral'ın peşine düştü. Kırmızı şeytanlar Sporting'e Merih'in şartlarını sorarken Beşiktaş ise oyuncuyu yakından takibe aldı.

Mourinho ve Şenol Güneş Merih Demiral'ı izliyor

Son olarak Sporting Lizbon'a transfer olan ve U19 Milli Takımı forması giyen Merih Demiral'ın talipleri artıyor. 1.92 boyu ile dikkat çekici bir fiziğe sahip olan 19 yaşındaki stoper ikinci yarıda Sporting Lizbon B takımında forma giyiyor.

Sporting Lizbon B takımı ile çıktığı maçlarda dikkatleri üzerine çeken Merih Demiral için ilk girişimin Manchester United'den geldi. Jose Mourinho'nun scout ekibin genç oyuncuyu takibe aldığı ve oyuncunun şatlarını sorduğu öğrenildi.

Beşiktaş yakından takip ediyor

U19 Milli Takımı'nın kampında bulunan ve bugün Portekiz'de Polonya'ya karşı mücadele edecek Merih Demiral'ı Beşiktaş da yakından takip ediyor. Siyah-beyazlı takımın scoutları bugün Portekiz'e gitti. Genç oyuncunun maçını izleyecek scoutlar bir rapor hazırlayarak Şenol Güneş'e sunacak.

Şenol Güneş'in daha önce Merih Demiral'ı U21 Milli Takımı'nda izlediği ve takibe aldığı gelen haberler arasında...

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr

Beşiktaş Emre Mor için harekete geçti...


Talisca'ya sert tepki: Burası sirk değil

Haberin Devamı
YORUM YAZ