MENÜ

Galatasaray'dan büyük bomba: Hasan Ali Kaldırım

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hasan Ali Kaldırım, Cim Bom'un radarına girdi. Yönetim, Tudor’un sistemine uyum sağlayabileceği düşüncesiyle milli futbolcuyu önerdi. Hırvat teknik adamın tutumu transfer için belirleyici olacak.Galatasaray, sezonun transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’nin milli sol beki Hasan Ali Kaldırım'ı transfer listesine aldı.

Galatasaray'dan büyük bomba: Hasan Ali Kaldırım



Galatasaray izleme komitesi, Türkiye ve yurt dışında transferi mümkün olan isimleri teknik direktör Igor Tudor’a sunarken, bunlar arasına, Fenerbahçe’yle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım’ı da koydu. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’de istikrarlı ve mücadeleci futboluyla beğeni toplayan oyuncunun transferinde Tudor’un değerlendirmesine göre hareket edecek.

Hırvat teknik adamın yerleştirmeye çalıştığı 3-4-3 sisteminde Hasan Ali’nin hem geride hem de orta alanda bu formatta oynayabilecek özellikte olması, Galatasaray’ın bu transferde iştahlı olmasına yol açtı. Fiziksel olarak Hasan Ali’nin iyi düzeyde olması da, Tudor’un bu transfere olumlu bakabileceğine işaret ediyor.

Tunay Torun Galatasaray'ı istiyor

FIFA kuralları gereği sözleşmesi yaz döneminde bitecek futbolcularla görüşmek mümkün olurken, Türkiye’de ise bu farklı işlemekte... Talimatlara gere Galatasaray, transfer görüşmesi yapabilmek için sözleşmenin tamamlanmasını beklemek zorunda kalacak. Sarı-kırmızılılar da zaten etik kurallar gereği ligin bitimi sonrasında harekete geçecek.

Galatasaray’ın, bonservisi elinde olacak olan Hasan Ali’ye Fenerbahçe’nin teklif edeceği rakamın üzerinde bir para önereceği belirtildi.

Kaynak: Skorer

Fenerbahçe'den flaş karar! Van Persie...

Haberin Devamı
YORUM YAZ