MENÜ

Tudor, Galatasaray'ın başında aynı başarıyı yakalayamadı!

Karabük'ün başında devlere meydan okuyan Tudor aynı başarıyı Galatasaray'ın başında yakalayamadı. Beşiktaş ve Trabzonspor'a boyun eğen Aslan, 5 maçta sadece 7 puan toplayabildi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Tudor, Galatasaray'ın başında aynı başarıyı yakalayamadı!

Süper Lig’in 20. haftasında Türk Telekom Arena’da Kayserispor’a mağlup olduktan hemen sonra sallanan beyaz mendillerin ardından Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink’le yollarını ayıran Galatasaray, bir sonraki Çaykur Rizespor mücadelesinde takımı Kardemir Karabükspor’la başarılı bir sezon geçiren Igor Tudor’a emanet etmişti.

2 büyük kayıp!

Geldiği ilk günden itibaren Florya’ya damga vuran ve oyunculara disiplin konusunda göz açtırmayan Hırvat teknik adam, çıktığı 5 maçta beklenen başarıyı yakalayamadı. Tudor yönetimindeki Galatasaray, Rize deplasmanından 1 puanla ayrılırken hemen ardından TT Arena'da ağırladığı ezeli rakibi Beşiktaş karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Sahadan yenilgiyle ayrılan Cim Bom, çabuk toparlanarak Antalya’yı deplasmanda 3-2, Gençlerbirliği’ni de aynı skorla evinde devirerek nefes alsa da Trabzon deplasmanı Aslan'ın şampiyonluk hayallerini suya düşürdü. 2-0’lık yenilgi sonrası lider Beşiktaş’ın 9 puan gerisine düşen Galatasaray, Tudor’un göreve geldiği günden bu yana elde ettiği 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 7 puan elde edebildi.

Karabük'te işler yolunda

Süper Lig’de sezona orta sıra hedefiyle start veren ve takımı Igor Tudor’a emanet eden Kardemir Karabükspor, Hırvat teknik adamın apar topar Galatasaray’ın yolunu tutumasına kolay adapte olmuş görünüyor. 20. haftada Beşiktaş’ı 2-1’lik skorla devirerek büyük sükse yapan Karadeniz temsilcisi, Tudor’un görevden ayrılmasından sonra göreve vekaleten getirilen Levent Açıkgöz ile çıktığı Antalya deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı, hemen ardından ise Tudor’un koltuğunu Avusturya ekibi Rapid Wien’le yüzde 50 galibiyet yüzdesi yakalayan Zoran Barisic'e emanet etti.

Başakşehir’e 3 gol birden

Barisic, Karabük’ün başında çıktığı ilk maçta Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerken, oynattığı kaliteli futbolla takıma çabucak uyum sağladığını kanıtladı. Ardından ligin formda ekibi Trabzon’a şanssız bir şekilde boyun eğen Karabük, Adanaspor’u 2-0 devirerek 10, son olarak da şampiyonluk yarışında yer alan Başakşehir’den deplasmanda 1 puan kopararak 9. sıraya kadar yükseldi. Karabük ayrıca yeni hocasıyla birlikte Başakşehir’e bu sezon deplasmanda 3 gol birden atan ilk takım olmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ