MENÜ

Fenerbahçe, Mesut Özil için düğmeye bastı!

Bu sezon yine büyük hayal kırklığı yaratan ve Advocaat'la yolları ayırıp bir an önce yni sezon hazırlıklarına başlamak isteyen Fenerbahçe için ilk büyük iddia İngilizlerden geldi. Sarı Lacivertliler'in Mesut Özil için harekete geçtiği belirtildi.

Fenerbahçe, Mesut Özil için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz sezon Van Persie, Nani, Fernandao, Kjaer gibi transferlerle Türkiye'nin yanında Avrupa'da da ses getiren ancak oynadığı futbolla büyük hayal kırklığı yaratan ve "Açık ara şampiyon olur" denilen sezonda şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçe, bu sezon da Dick Advocaat'la hüsran yaşadı.

Hollandalı teknik adamla sezon sonu yolları ayıracak olan Fenerbahçe için ilk büyük iddia İngilz medyasından geldi.

The Telegraph'ın iddiasına göre, Arsenal'le bir sene daha sözleşmesi bulunan ve takımda kalıp kalmayacağı hala belli olmayan Mesut Özil için gemileri yaktı!

Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu!

Van Persie'nin parasıyla!

Fenerbahçe'de bir türlü istediği performansı sahaya yansıtamayan Van Persie'nin Kanarya'da ayrılacağının belirtildiği haberde "Fenerbahçe, Van Persie transferinden elde edeceği parayla Mesut Özil'i alacak. Arsenal Özil için 2013'te 50 milyon euro vermişti. Şimdi sözleşmesinde bir sene kalmasına rağmen en az 35 milyon euro talep edecektir" denildi.

"Wenger'in sabrı taştı"

Yeni kontrat imzlayıp imzalamayacağı hala belirsiz olan Mesut Özil konusunda Arsene Wenger de rahatsız. Türk asıllı Alman oyuncunun performansından memnun olmayan Wenger'in arasının iyi olmadığı bir başka oyuncu Alexis Sanchez'in de Mesut'la birlikte biletini kestiği belirtildi.

Fenerbahçe, Mesut Özil için düğmeye bastı



İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi!

İstanbul'da 7 milyon euroluk ev!

Geçtiğimiz ay Türkiye'ye gelen ve Türkiye güzeli Amine Gülse'yle görüntülenen Özil'in, evlenmeyi düşündü ve İstanbul'da 7 milyon euroluk (yaklaşık 25 milyon TL) bir ev beğendiği ve burada yaşamak istediği de yine haberde iddia edildi.

Editörün yorumu / Hakan Ateşler

Önce Jeremain Lens'i al, Özil'e bakarsın!

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon çok ciddi paralar harcayarak dünya yıldızlarını kadrosuna kattı. Ancak yaşanan büyük hüsran, maddi açıdan da Sarı Lacivertliler'i büyük bir ekonomik krize soktu. Şampiyonlar Ligi'ne katılamamak tüm hesapları altüst etti.

Yıllardır "ekonomik zorluk" teriminin yanında Fenerbahçe'nin adını görmedik ama bu büyük transfer furyası ve Şampiyonlar Ligi gelirlerinden mahrum kalmak Kanarya'nın elini kolunu bağladı. Jeremain Lens'in bile ucuza alınma planlarının yapıldığı bir zamanda, Van Persie parasıyla Mesut Özil'i transfer etmek, rüyada bile zor görülür! Kısaca, Van Persie ne kadar bonservis ücretine gidecek de, Fenerbahçe üstüne para ekleyip Mesut Özil'i alacak? Mesut Özil'in maaşını konuşmadık bile...

Haberin Devamı
YORUM YAZ