MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - 22 Mart Çarşamba

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve bir kupon hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri - 22 Mart Çarşamba

22 Mart Çarşamba Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve bir kupon hazırladı.

GÜMBÜRGÜMBÜR’ün ayak sesleri

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:İstanbul sentetikteki son startında verdiği 4 aylık aranın nefes yönünden sıkıştırdığı SCARF,artan kondüsyonuyla bu kez daha etkili koşacaktır, ki bu at geçen sene Ankara’da kazanmış olduğu çim yarışlarıyla hafızaları yoklasa da, Bursa kaba kumunda 3 yarış koştuğunu, bunların birini kazanırken, diğer ikisinde ikinci olduğunu, yani henüz ikiliden düşmediğini pisti yadırgamayacağını dipnot olarak belirtiyorum. Rakip gördüğüm ilk isim KONIGIN’in son startına inanmadım, gruba bakıyorum önde kim kovalayacak? Klasikleşen lafım çıkacak tempoyu verecek çekecek gidecek, hemcinsleri uyutup düzlüğe nefes bırakıp direnebilir. Sonrasında STORMBELL, tutuyorum. Aradan sonra katıldığı üçüncü yarışını kazandı, kendime geldim dedi, 8 gün içinde formdan düşecek hali yok, fit durumuyla yarışın favorisidir. Geçen yarışında yeniden form tuttum geliyorum havası veren MISS TURKEY, 2 aydır takibimde olan kendini unutturan WARRIOR LADY, uzunlarda zaman zaman ters yarışlar yapan RED QUEEN, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

2.AYAK:Kartepedeki yarışında sert rakibine çarpılan, ondan önceki startında Kısa Vade koşan özellikle çime çıkacağı yarışı merakla beklediğim ÇERMİ KHAN, sıklet dezavantajına rağmen kısa mesafeden dolayı asgari düzeyde etkileneceği kanaatindeyim, ki Tokaçoğlu faktörüyle bu handikapını kapatacaktır, kazanmaya yakın görüyorum. Verdiği 2 aylık aradan sonra koştuğu ilk yarışında Kısa Vade mücadelede ILGARTAY’a çarpılan, sonraki yarışında da ‘’MADRABAZ ve yine ILGARTAY’’ arkasında bitiren bu kez onlarsız grup yakalayan ve nefes yönünden de ‘’tık’’olduğunu düşündüğüm URLA DESTANI, rakip gördüğüm tek isimdir.

3.AYAK:Kazanmış olduğu yarıştan sonra 1.5 ay geriye alınıp tedavisi yapılan dinçlikle yine etkili koşu beklediğim HARMANDALI ile ayağına çabukluğuyla dinlenmiş dinç nefesini birleştirip bir çırpıda bitirebilecek kapasiteye sahip olan YAYLALI ikilisine önde eşit şansı veriyorum. 2 aylık aradan sOnra koştuğu yarışında radarıma giren değişen binicisi artan kondüsyonuyla tatlı sürpriz LATINA GİRL ile istikrar abidesi JETTAY diğer şanslı gördüğüm ihtimallerdir.

4.AYAK:ŞAMPİYON GÜMBÜRGÜMBÜR, için fazla söze gerek yok, MİLLİ GURURUMUZDUR, BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMIŞTIR, Kilosunu da önemsemiyorum, yeri geldi 64 ve 65 kilolarla kazandı. Bu arada atın el emeğiyle göz nuruyla işlenmiş muhteşem şekilde süslenmiş nalını geçen hafta bana yollayan sahibi FUAT SÖNMEZ ağabeyime teşekkür ederim, odamın en güzel yerine astım. ŞAMPİYON yine bankomdur. Gelmezse de canı saolsun,defalarca kazandırdı, 1 kez kaybettirse ne olur?

5.AYAK:Formunun zirvesindeki İRFAN ile ters at YOLAŞAN ikilisini tutuyorum.

6.AYAK:HEPSİ

2,3,5,7,6,1 // 1,2 // 1,2,3,6 // 1 // 2,4 // HEPSİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ