MENÜ

Blatt: CSKA Moskova gerçekten çok iyi

Darüşşafaka Doğuş başantrenörü David Blatt, CSKA Moskova maçının ardından verdiği demeçte CSKA Moskova'nın çok iyi bir takım olduğunu söyledi.

Blatt: CSKA Moskova gerçekten çok iyi

CSKA Moskova - Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasının ardından Darüşşafağa Doğuş başantrenörü David Blatt, oyunu kontrol edemediklerini ve mağlup olduklarını söyledi.

'Gerçekten çok iyiler'

Darüşşafaka Doğuş Baş Antrenörü David Blatt:
“Öncelikle CSKA Moskova’yı tebrik ederim. İlk yarıda oynamamız gerektiği gibi oynamadık. Çok yüksek skor potansiyeline sahip yetenekli bir takıma karşı oyunu kontrol edemedik. Üçüncü çeyrek daha iyi savunma yaptık ama dördüncü çeyrekte savunmamız yine bozuldu. Üçüncü çeyreğin sonunda farkı altı sayıya indirdik. Bu fırsatı değerlendirmemiz gerekiyordu ama bunu başaramadık. Bugün çok iyi iş çıkaran Furkan Aldemir ve biraz da Harangody hariç uzunlarımızdan pek katkı alamadık. Zaman zamana başımıza gelen bir durum. CSKA bugün hiç şüphesiz daha iyi olan takımdı. Bu takımı bu sezon bir kez yenmiş olmaktan gurur duymalıyız, çünkü gerçekten çok iyiler.”

Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Scottie Wilbekin maçın ardından:

“Bu akşam CSKA Moskova karşısında hücumda hiç fena değildik. Buna karşılık bize maçı kazandıracak savunmayı hiç yapamadık. Onlara çok fazla boş atış fırsatı verdik. Ayrıca çok fazla top kaybı yaptık. Benim üçlük yüzdeme gelince, sanırım el bileğimdeki sakatlıktan döndüğümden beri ilk kez bu maçta şut ritmimi buldum. Ama maçı kazanamadık. Bu yenilgiyi unutup Cuma günkü Galatasaray maçına hazırlanmalıyız.” dedi.


Haberin Devamı
YORUM YAZ