MENÜ

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları

Survivor 207'de dün akşam dokunulmazlık ve konsey heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu üst üste 6. kez kaybeden ünlüler takımı, konseye giderek iki aday daha belirlemek zorunda kaldı. Böylece bu hafta elenecek ismin de ünlüler takımından olacağı kesinleşti. Peki, dün akşam Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları


Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir yarışma ile dokunulmazlık oyunu sahibini buldu. Önceki oyunda ilk dokunulmazlığı ünlüler takımı kaybetmiş ve iki arkadaşlarını elenme adayı olarak potaya koymuşlardı. Dün akşamki oyunu da yine ünlüler takımı kaybedince takımın tüm dengesi bozuldu ve iki aday daha elenmek üzere potaya kondu. Peki dün akşam Survivor'da kimlerin adı yazıldı? Yeni bölüm fragmanında ise Adem ve Sabriye arasındaki şok kavga herkesi şaşırttı..

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 20 Mart akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu, ünlüler takımının bu oyundaki talihsizliği nedeniyle büyük bir hassasiyete sahipti. Oyunu kaybederek ünlüler takımına motivasyon kazandırmak istemeyen gönüllüler, canla başla mücadele etti. Ünlüler takımında zayıf kalan kızlar nedeniyle yarışları önde kapatan gönüllüler, dokunulmazlığın sahibi oldu.

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

20 Mart akşamı kaybedilen dokunulmazlığın ardından ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununa gitti. Hem dokunulmazlık hem de bir kişinin adını yazma hakkına sahip olmak isteyen yarışmacılar, sıkı bir mücadele verdi. Takım oyunlarında sergilediği kötü performans nedeniyle eleştirilere maruz kalan Sabriye, bu kez bireysel dokunulmazlığı kazanarak büyük bir başarı elde etti. Sabriye bireysel dokunulmazlığın verdiği hak ile Furkan'ı eleme adayı olarak belirledi. Takım tarafından en çok yazılan diğer isim ise Pınar oldu. Böylece 4 eleme adayı veren ünlülerde bu hafta potaya giren isimler; Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan olarak netlik kazanmış oldu.

SABRİYE VE ADEM NEDEN KAVGA ETTİ

Sabriye ve Adem dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından nedeni bilinmeyen bir sebeple kavgaya tutuşuyorlar. Oldukça kırıcı sözlerin söylendiği kavga da Adem, 'Sana yazıklar buraya geldiğimiz günden beri sana bakıyorum, senin için herkesi karşıma aldım, nankör' dediği duyulurken Sabriye'nin de sinirli tavırları dikkat çekiyor.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANMIŞTI

Survivor 2017'nin 18 Mart akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ödülü gönüllülerin oldu. İlk iki turda birer oyun kazanan takımlar, final turunda kozlarını paylaştı. Finalde alınan ezici mağlubiyet, gönüllüler takımına dokunulmazlık oyununu kaybettirdi. Bu mağlubiyetin ardından ünlüler takımı iki kişinin adını eleme potasına yazmak zorunda kaldı.

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından kendi içlerinde bireysel dokunulmazlığı oynayan ünlüler takımında Adem bu ünvanı kazanarak bir kişinin ismini yazma hakkını elde etti.

İLK ELEME ADAYLARI KİM OLMUŞTU?

Ada konseyinde elenecek isim konusunda bir karar vermek zorunda kalan ünlüler takımı, yaptıkları oylama sonucunda bir kişinin ismini eleme adayı olarak belirledi. En çok ismi yazılan Şahika ada konseyinde ilk eleme ismi ilan edildi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem ise ikinci eleme ismi olarak her bireysel dokunulmazlıkta olduğu gibi Sedat'ı belirledi.

Ünlüler takımı böylece üç hafta üst üste adadan yarışmacı göndermiş oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ