MENÜ

Kocaeli at yarış tahminleri - 21 Mart Salı

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Kocaeli at yarış tahminleri - 21 Mart Salı

AHMİN’den sonda iyi akşamlar

1.AYAK:Kartepede bugun ilk iki ayağı çok denk görmekteyim. ASHRAQA, İstanbulda kendisinden çok şeyler beklenen bir kısraktı, çünkü ‘’ADAKARASI’’ gibi GRUP 1 dahil açık yarışlar kazanmış üst düzey bir atın anneden kardeşi, Kartepe pistine ilk kez çıkacak, İstanbuldan gelen atların burda zaman zaman çok ters neticelere imza attığı varsayarsak, bu kısrakta ilk kez merhaba diyeceği kaba kumda yüksek bir ganyanla açılışı yapabilir. DARK QUEEN, defalarca maidenlerde favori çıktı, ama çıkış yapamadı, son startından sonra 4 haftalık tedavi sürecine girdi, dinçlikle zayıf grupta yeter diyebilir. ARMAGEDDON, güçlü bir fiziği var ve bu atın mesafe istediği kanaatindeyim, ki anneden kardeşi ‘’KING UGLY’’ nin uzunda kazanmış olduğu yarışları düşünürsek ilk kez ilk kez çıkacağı 1700’de Kocaeli’nin yarısını eve gönderebilir. Grubun tecrübeli isimlerden YİĞİDİN KIZI, verdiği aradan sonra koştuğu yarışında şişen artan kondüsyonuyla daha etkili bir koşu beklediğim EVERDANE, geçen yarışında padokta çok beğendiğim ve takibe almaya karar verdiğim BAMBİNO GİRL, sürprize açık bu yarışta diğer şans verdiğim kısraklardır.

2.AYAK:FATO ANA, her halinden tırnağının ucunda olduğu belli, kısrağın mesafe sınırları olan atlardan olduğunu düşünüyorum, son startına oranla azalan 300 metrede bu kez vurabilir, ki bu atın bu zamana kadar kazanmış olduğu 3 yarışınında 1200’de olduğunu dipnot olarak belirtiyorum. Formunda önemli gelişmeler gözlenen ve geçen haftaki yarışında potoya diri girerken beğenimi kazanan LADY HUNTERS, rakip gördüğüm ilk isim olup, verdiği 6 aylık aradan sonra koştuğu yarışının bir nevi galop niyetine olduğunu düşündüğüm, ŞAMPİYON atlar ‘’RİBELLA ve DEHA’’ nın anneden kardeşi olan KUMKAT, ters mesafeye rağmen yüksek tempoda gidecek yarışta sprinter yapısıyla sonuca gidebilecek PENGUEN, aradan sonra koştuğu yarışında sıkıştırılmayan zaman zaman çok ters neticeler elde eden DOUBLE STEELi bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK:TOVİN’in son startında geçildiği üç at burda koşsa 1.05’e koşar, safkan yarışın haklı favorisidir. 2 yarış önce ‘’TOVİN’’e 2 saniyeden fazla fark yapan sonrasında katıldığı iki yarışında rakibinden 3 saniye ve 2 saniye fark yiyen TİMSAL ile geçen sene Ankara’da ‘’CARACAS’’ gibi çok iyi bir atı geçen bu sene İstanbulda beklenen çıkışı yapamayan yeniden buraya dönen OASIS rakip önerilerimdir.

4.AYAK:Yakın ara koşacak olmasına rağmen eli kulağındaki SİBİRYALI, favorimdir. Bu atla cazip çıkacağı için çiftede oynayacağım. Formda BAŞKAYNAK ile yarış kollayan AYNATINAZ diğer şans verdiğim atlardır.

5.AYAK:GİZEM LİON, YILDIRIMKIZ, LHAZEREEN, COUNTRY EXPRESS sıralamam.

6.AYAK:AHMİN bankom.

Gökhan Yalçınkaya'nın kuponu

2,5,1,9,6,3 // 3,8,6,1,2,10 // 1,2,3 // 5,3,2 // 5,8,6,2 // 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ