MENÜ

Adana at yarış tahminleri - 21 Mart Salı

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Murat Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Adana at yarış tahminleri - 21 Mart Salı

Adana ahırlar bölgesinden herkese merhabalar.

1.AYAK: Sabah idmanlarında beğendiğim Gökçeer, önde istediği avansı alması halinde beyaz bayrak ayna yapabilir. Son startında sert rakiplerinden etkilenen Kalaycıkaya, dengi grupta bu kez farklı koşacaktır. Tatminkar formuyla sürekli tabelada dolaşan Arashan ile bu yarışta iyi koşacak duyumunu aldığım Atombombası üst sıraları zorlarlar. Esmer Efe, Malta Şahini, Gencerhan ve Avatar geniş kuponlara önereceğim safkanlardır.

2.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen My Heart, ufak ve ekonomik kuponlara risk edilebilir. Ahır ekibinin çok güvendiği Çelebi Mahmut, favorinin öncelikli rakibi olur. Dereceli işler yaparak hazırlanan Blaze of Light, ilk kez koşacağı kaba kumda üst sıraları zorlayabilir. Şeboş ve Abraj koşuda hata affetmeyecek isimlerdir.

3.AYAK: Kilosu ağır görünmesine rağmen tırnağının ucundaki Sherman Oaks, benim ilk şans verdiğim isimdir. Güzel formu devam eden Hürkuş ile seri safkan Shibumi ikilisi favorinin rakipleridir.

4.AYAK: Tedavi sonrası start aldığı yarışını güzel bir derece yaparak kazanma başarısı gösteren Bitcoin, iyi hazırlıklar yaptığı bu sınavında yine birinciliğe yakındır. Günün en sağlam atı olarak tek yazılmalıdır.

5.AYAK: Eksik işlerle girdiği son startında kalitesiyle ikincilik elde eden Ayrton, daha da geliştirdiği nefesi ve mesafeye yatkınlığıyla ilk şans verdiğim isimdir. Start sorunu halledilen Ardalı idman pistinde pırıl pırıl görünmekte olup, başarılı pilotuyla ikinci şans verdiğim isimdir. Başyiğit, Sefir Bey ve Just Eagle yazılarak bu zevkli mücadele rahat izlenilmelidir.

6.AYAK: İlk üç startında şampiyon adayı olduğunu gösteren Gürsu uzun süredir düzenli idmanda olup, ekürisinin yardımı ile birincilik serisine devam edebilir. İstanbul ’da tatminkar bir sezon geçiren Benyoğum ile Bursa ’dan çok formda gelecek olan seri safkan Madrabaz rakip gördüğüm ikilidir. Lord, Domaniç, Babaemir, Tetina ve Mirzalağa sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

Murat Bekmezci'nin kuponu

1-7-3-5-6-8-4-11
1-4-3-9-2
1-2-4
2
2-1-3-5-4
6-3-8-7-5-2-13-9

Haberin Devamı
YORUM YAZ