MENÜ

Bein Sports CEO'su Obaidly: En iyi liglerden biri haline getirmek istiyoruz

2. Futbol Zirvesi'nde konuşan Bein Sports CEO'su Yousef Al Obaidly, Türkiye Süper Ligi'ni dünyanın en iyi liglerinden biri haline getirmek istediklerini söyledi.

Bein Sports CEO'su Obaidly: En iyi liglerden biri haline getirmek istiyoruz

Türkiye Süper Ligi’ni dünyanın en iyi liglerinden biri haline getirmek istediklerini söyleyen Al Obaidly “Bein Medya Grup 5 farklı kıtada 100 milyondan fazla izleyiciye yayınlarını oluşturmaktadır. Global tecrübelerimizi bu güzel ülkeye aktarmaktan onur duyuyoruz. Bein Medya bizim Türkiye’ye inancımızın göstergesidir. Yatırımlara devam edeceğiz. Uzun süreli işbirliğinde olacak bir partner olarak bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

“Medya alanına büyük bir yatırımda bulunduk. Bu Türkiye’nin istikrarına ve geleceğine duyduğumuz en büyük güvencedir” diyen Obaidly, Türkiye ve Katar arasındaki ilişkilerden dolayı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Bein Sports CEO’su “Buradaki tutku ve bağlılılığı birinci elden takip edebildiğim için çok mutluyum. Türkiye Süper Ligi’ni dünyanın en iyi liglerinden biri olarak hak ettiği konuma getirmek istiyoruz. Yenilikçi olmalıyız ve ileriye bakmalıyız” dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş itirafı!


Eric Abidal'den Beşiktaş - Lyon değerlendirmesi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ