MENÜ

Arda Turan: Hata yapma şansımız çok az!

'Futbolun Zirvesi' organizasyonu sonrasında Arda Turan, önemli açıklamalarda bulundu. Arda, Dünya Kupası elemelerinde hata yapma şanslarının çok az olduğunu söyledi.

Arda Turan: Hata yapma şansımız çok az!

'Futbolun Zirvesi' organizasyonu İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan da organizasyonda yer alan isimlerdendi. Organizasyona verilen arada açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Kaliteli seyircimiz oluşmaya başladı. Avrupa'da da iyi işler yapıyoruz. Artık en üst seviyede olan ülkelerin hemen altında olarak görüyorum ülkemizi. Avrupa Şampiyonası'nda sıranın bize geldiğini düşünüyorum. Biz her şeyi yapmak için hazırız. Almanya 2 kere bu organizasyonu yaptı. Bence 2024'ü mutlaka almalıyız. Gelişiyoruz. İyi yönde olduğuna inanıyorum. Sabra ihtiyaç var. Ülkenin belki 50 sene sonrasında çok daha iyi bir ülke olacağız. Tesisleşme açısından gelişiyoruz. EURO 2024'ü hiçbir oyuna gelmeden, hiçbir tuzağa düşmeden mutlaka almalıyız, bunun önlemini almalıyız." dedi.

Bu hafta oynanacak 2018 Dünya Kupası Elemesi maçı olan Finlandiya karşılaşması için ise Arda, "Dünya Kupası için hata yapma şansımız çok az. Maçlara çıkıp elimizden geleni yapacağız." sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ