MENÜ

Jose Mourinho: Karanka'yı gönderen oyuncuları biliyorum

2013 yılı Kasım ayından bu yana Premier Lig takımlarından Middlesbrough'yu çalıştıran ve geçtiğimiz hafta görevine son verilen İspanyol teknik adam Aitor Karanka için Jose Mourinho'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Jose Mourinho: Karanka'yı gönderen oyuncuları biliyorum

İngiltere Premier Lig'de geçtiğimiz hafta görevine son verilen İspanyol teknik adam ve futbol dünyasının efsane isimlerinden Middlesbrough teknik direktörü Aitor Karanka için Manchester United menajeri Jose Mourinho'dan Ada'yı sarsacak bir iddia ortaya atıldı.

"İsimleri biliyorum. Kovulmayı hak etti!"

Pazar günü Manchester United'ın Middlesbrough deplasmanında oynayacağı maçla ilgili düzenlenen basın toplantısında Real Madrid'de birlikte çalıştığı Aitor Karanka'nın görevine son verilmesini sorulan ısrarlı sorular üzerine cevaplayan Mourinho, "İsimleri biliyorum. Fazla tartışmayacağım. İlk senesinde 1. Lig'e düşüyordu (League One - Championship'in bir alt ligi) ama Karanka takımı kuratrdı. İkinci sene Play off oynattı, 3. sene ise direkt Premier Lig' çıkarttı. Gerçekten kovulmayı (ironi yaparak) hak etti." dedi.

Downing ve Gaston Ramirez...

İspanyol teknik adamın, kulübün altyapsından yetişmiş olan Stewart Downing'le büyük bir tartışma yaşadığı, Arjantinli orta saha Gaston Ramirez'le de iyi geçinemediği için başkan Steve Gibson tarafından fişinin çekildiği belirtildi.

Middlesbrough, 20 takımlı Premier Lig'de 22 puanla 19. sırada ve küme düşmeme mücadelesi veriyor.


Everton ve Crystal Palace, Oğuzhan ve Aboubakar'ı izledi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ