MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - 18 Mart Cumartesi

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodram yazarı Ünlü menajer Ümit Bekmezci İstanbul yarışlarını yorumladı.

İstanbul at yarış tahminleri - 18 Mart Cumartesi

18 Mart Cumartesi İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodram yazarı Ünlü menajer Ümit Bekmezci İstanbul yarışlarını yorumladı.

GÜRGÜR BABA çok şanslı

Yazar: Ünlü menajer Ümit Bekmezci

1.AYAK: Bu yarışına ekip olarak çok iyi hazırladığımız atımız Strike Hard, artan form ve tecrübesiyle favorim. İlk startında yetenekli bir tay olduğunu gösteren Grey Cloud, öncelikli rakibimiz. Cash Money, Kara Sülo ve Last Stand sürpriz şansı verdiğim taylardır.

2.AYAK: Kısa süre ara vermesine rağmen sabah idmanlarında çok beğendiğim Asi Kalp'e ilk şansı veriyorum. Sürekli aşama kaydeden Sheshbesh ile bu haftaki hazırlıkları olumlu olan Ağrı Dağı Fırtınası rakip gördüğüm ikilidir. Yine sabah idmanlarında pırıl pırıl görünen Korik, rakiplerinin en ufak bir hatasını affetmez. Gülenyüz, Bolvadin, İlkadım ve Raci geniş kuponlara önereceğim isimlerdir.

3.AYAK: Ara sonrası sert grupta gördüğü yarışı bu rakipler için yeterli görünen Gürgür Baba'nın daha da geliştirdiği nefesiyle kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK: Ezeli rakipler Seyyah ve Ulan Bator ikilisi bu ayak için yeterli olacaktır.

5.AYAK: Son startını kesinlikle ölçü almadığım ve iyi durumda olduğunu bildiğim Dilşeker ilk şans verdiğim isimdir. Kısa istirahat sonrası itina ile hazırlanan Zal, sevdiği tempo yarışında ikinci şans verdiğim isimdir. Formunda önemli gelişmeler görülen Zilzaal'ı bu startı dahil takibe alın. Oğlum Baran, Koçali, Turgut Usta, Aksoyak ve Olgunbaba zorlu koşuda sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

6.AYAK: Sabah idmanlarında çok iyi duruma geldiğini tespit ettiğim Teen Wolf, favorim. Grand Efe, Ettore, Johnny Handsome ve Exranger sırasıyla rakipleridir. İyi bir gün ve bol şanslar diliyorum.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul kuponu

13-5-2-8-9
15-3-4-1-2-5-9-10
5
4-5
6-12-14-9-10-4-2-13
13-10-6-11-7

Haberin Devamı
YORUM YAZ