MENÜ

Tudor'un Avrupa planı!

Zorlu Trabzon maçı öncesi Florya’da takım ve yöneticilerle toplantı yapan Igor Tudor, önlerindeki 3 maçtan 9 puan çıkarmaları durumunda takımın öz güveninin artacağını söyledi. Hırvat çalıştırıcıya bu süreçte en zor rakipleriyse Trabzonspor...

Tudor'un Avrupa planı!

Tudor’un, Şampiyonlar Ligi planı 3 maçta saklı... Galatasaray’ın Hırvat teknik adamı, sarı kırmızılıların ligde oynayacağı ilk 3 maçı kast edip “Bu 3 maçta hedeflediğimiz 9 puanı alırsak, Nisan ayında bambaşka şeyler konuşabiliriz” dedi.

Florya’da önce takımı sonra yöneticilerle bir araya gelen Tudor, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi hedefi için “İyi bir çıkış yakaladık ve her geçen hafta daha da iyi olacağız. Bu 3 maçı kazanırsak şampiyonluk yarışına dahi iddialı şekilde ortak olabiliriz. Özellikle Trabzon ve Başakşehir deplasmanlarından galibiyetle ayrılmak takıma olan güveni ve herkesin öz güvenini de yukarı taşıyacak” dedi.

FUTBOLCULARI UYARDI

Trabzon ve Başakşehir deplasmanları ile TT Arena’da oynanacak Adanaspor maçından 9 puan çıkarmayı hedefleyen Tudor, futbolcularına ise bu fikstürde en zor maçın bordo mavili takımla oynayacaklarını söyledi.

Hırvat teknik adam Trabzonspor’un genç ve dinamik bir takım olduğunu belirtip “Rakibimiz iyi bir çıkış yakaladı. Genç, enerjik ve dinamik bir ekip. Çok iyi mücadele ediyorlar. Bu yüzden Trabzonspor karşısında kazanmak için her zamankinden daha fazla mücadele etmeli ve efektif koşmalıyız. En zor maçımız bu 90 dakika olacak” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Bruma'ya yine hüsran

Haberin Devamı
YORUM YAZ