MENÜ

Kocaeli at yarış tahminleri - 17 Mart Cuma

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

Kocaeli at yarış tahminleri - 17 Mart Cuma

17 Mart Cuma Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

SPORTING’in zamanı geldi

1.AYAK:BALIKHAN’ın yetenekli temsilcilerinden biri olduğunu düşündüğüm KAYAPRENSİ’yi ilk yarışından beri yakından takip ediyorum. Ayağına çabuk safkan tatminkar ilk yarışından sonra, 2 aylık tedavi sürecine girdi, 4’lüye dönmesi beklendi, ben çıktığı ilk yarışını kazanmasını bekliyordum, o günde kötü koştu, ya ıslak pistten dolayı ya da nefes yaptı diye düşündüm, ardına çıktığı yarışında yine önlerde iyi takip etti, ama düzlük dönülünce at bir türlü attıramadı, 150 civarından sonra binicisi enseye bastı, bakıyorum yine 1.5 ay geriye almışlar, tedavisi yapılmıştır, son galobu da kağıt üzerinde çok iyi gözüküyor, dinçlikle bu kez çıktığı gibi bitirebilir, bu atla yukardan çifte oynayacağım, bir altılıma da tek atacağım, ortağımla yapacağım altılıya da hep sentetik ve çimde koşan kaba kuma ilk kez çıkacağı için soru işareti olan SALTUKCAN ile ATICI KIZ ikilisi, ki hatırlayın Cuma günü Kartepede ‘’Lord Of Bosporus’’ İstanbuldaki yarışlarında en geri geliyordu bu piste çıktı acaip bir yarış yaptı, o yüzden bir göreyim, bunların dışında defalarca maidenlerde önlerde çıkan kazanma zamanları çoktan gelip geçen SALKIMSÖĞÜT ile ÖRÜMCEKBEY, alternatif kuponumda bulunduracağım diğer isimlerdir.

2.AYAK:Verdiği 2.5 aylık aradan sonra üst üste yarışlar koşarak form tutmaya çalışan, son startında artık oldum geliyorum havası veren, ayrıca o koşusunda mesafenin çok kısa geldiğini düşündüğüm en ideal mesafesi 1400-1500 olan, ki kazanmış olduğu tüm yarışları bu iki mesafede gerçekleştiren SPORTING, bankomdur.

3.AYAK:TOYGAR, henüz maidenken, direkt Şampiyon GRAY STORM’un kazandığı GRUP 1 ÇALDIRAN’a kaydolmuş, yakın aralarla beşinci olmuştu, sonra beklenen çıkışı yapamadı, at son dönemde formunu buldu, yarışın haklı favorisidir. SINABUNG, geçen yarışında 800’den 600’e akılırken tökezleyip devrilme tehlikesi yaşadı, atın devri bozuldu, 350’lerden sonra yarışı bıraktı, bu kez dikkat! Zaman zaman ters yarışlar yaptığı için karşıma almak istemediğim MUSYUS, son yarışında mesafeden etkilendiğini düşündüğüm, 1 yarışla değil geniş düşünerek takibe alınmasında ısrarcı olduğum JUNGLE LION, kamçı sevmeyen, kısa sprinti olan kendini unutturan LEO, diğer şanslı gördüğüm atlardır.

4.AYAK:Açık yarıştan buraya gelen YENİLMEZ, stili rakipleri ve kiloya rağmen günün kalesidir.Ekürisini önde fedai olarak yollayıp sallandığı yerde işi bitirmeye çalışacak olan AD HOC ile maiden olmasına rağmen ısrarla kısa vadelere kaydolan ROYAL KHAN rakip önerilerimdir.

5.AYAK:ŞAMPİYON UÇANBEY’in ana baba tam kardeşi olan UÇANŞAH, ilk kez çıkacağı Kartepe pistinde ters neticeye imza atabilir. MAGBEY, AYŞAMİS, ARAPAHO rakip sıralamamdır.

6.AYAK:Rakamsal sıralamam şablondadır.

6,10,8,9,7 // 4 // 7,5,2,11,3 // 1,2,8 // 8,4,9,1 // 1,7,3,2,4

Haberin Devamı
YORUM YAZ