MENÜ

Karabükspor'dan KARDEMİR'e ziyaret

Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’un yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, ana sponsorları KARDEMİR’i ziyaret etti.

Karabükspor'dan KARDEMİR'e ziyaret

Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’un yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, ana sponsorları Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’nı (KARDEMİR) ziyaret etti.

Kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve teknik direktör Zoran Barisic’in de aralarında olduğu heyet, fabrika sahasına gelerek bin 800 derece sıcaklıkta sıvı çeliğin üretildiği yüksek fırınlar, kok fabrikaları ve haddehaneleri gezdi.
Türkiye’nin ilk ağır sanayi fabrikasının kültür ve eğitim merkezinde ağırlanan heyete, KARDEMİR Genel Müdürü Ercüment Ünal tarafından bilgiler verildi.

Ünal, burada yaptığı konuşmada, takımı sezon sonunda üst sıralarda görmek istediklerini ifade ederek, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’u iç sahada yenmeyi başaran Kardemir Karabükspor’dan, Fenerbahçe karşısında da kazanmasını beklediklerini kaydetti.

Tankut ise konuşmasında, emekçi bir kentin takımı olduklarını, futbolcuların çok anlamlı bir forma giydiğini, bu formanın sadece ülkede değil dünyada da örneğinin olmadığını söyledi.

Ünal’ın isteğine değinen Tankut, "Bu sene bir ilki başaracağız. 4 büyük takımdan üçünü kendi sahamızda yendik. Şimdi Fenerbahçe maçımız var. Genel müdürün özel isteğini, ben inanıyorum sizler yerine getireceksiniz. Fenerbahçe’yi de yenersek bu sene çok anlamlı olacak." diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Ünal, heyettekilere ilk Türk demirini temsilen şilt takdim etti. Tankut ise Ünal’a takımın formasını verdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ