MENÜ

Galatasaray'da tüm futbolcular diken üstünde

Tudor’un ağır antrenman programı oyuncuları zorlamaya devam ediyor. Trabzon maçı öncesi Eren ve Serdar dışında forma giyemeyecek isim yok, ancak neredeyse tüm futbolcular diken üstünde. Hırvat hoca, maç saatine kadar sakatlanmayan oyunculardan 11 kuracak!

Galatasaray'da tüm futbolcular diken üstünde

Aslan Trabzonspor deplasmanı öncesi diken üstünde... Teknik direktör İgor Tudor’un ağır antrenman programı nedeniyle üst üste yaşanan sakatlıklar kadro zaafiyetine yol açarken, gelen son haberlere göre Eren Derdiyok ve Serdar Aziz dışında yarın forma giyemeyecek isim kalmadı. Buna rağmen Sarı-Kırmızılılar endişeli. Çünkü Florya’ya yakın kaynaklar, maç saatine kadar yeni sakatlıkların ortaya çıkabileceğini belirtiyor. Bu nedenle sağlık ekibinin hassas bir program uyguladığı ve neredeyse her oyuncuya özel çalışma yapıldığı ifade edildi.

Carole, Chedjou, Wesley

Mevcut düzene göre üçlü savunmada Hakan Balta, Ahmet Çalık ve Semih’in oynatılması planlanıyor. Ancak Ahmet’in durumu sıkıntılı, Hakan ve Semih’in ise her an sakatlıklarının nüksetme ihtimali bulunuyor. Chedjou da kadroya iğne tedavisiyle dahil olacak. Ayrıca Carole ile Sneijder’in 90 dakika oynama şansının düşük olduğu bildirildi. İşte bu belirsizlikler Tudor’un canını sıkıyor gibi görünse de, Hırvat teknik adamın planından vazgeçme niyeti yok.

Kim oynarsa oynasın...

38 yaşındaki çalıştırıcı, kim sakatlanırsa sakatlansın, 3-4-3 sisteminden taviz vermeyecek. Gerekirse Carole’ün 3’lü stoperin soluna geçmesi, orta sahanın solunda Linnes’in oynaması gibi seçenekler Tudor’un alternatif planları arasında bulunuyor. Genç hoca takımıyla yaptığı son toplantıda da oyun felsefesinden ödün vermeyeceğini belirterek, herkesin Trabzon maçına ilk 11’de başlayacakmış gibi hazırlanmasını istedi.

Metin Karabaş


Yasin Öztekin için zam görüşmesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ