MENÜ

Fernandao'nun kolu kırıldı!

Fenerbahçe-Konyaspor maçında herkesi şok eden bir olay yaşandı. Rakip kaleci Serkan Kırıntılı ile hava topu mücadelesinde çarpışan Fernandao, ambulansla hastaneye götürüldü. Golcü futbolcunun omzu ile dirseği arasındaki kemikte kırık olduğu öğrenildi.

Fernandao'nun kolu kırıldı!

Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçında şok bir sakatlık yaşandı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fernandao'nun 34. dakikada Serkan Kırıntılı ile çarpıştığı pozisyonda kolu kırıldı.

Rakibiyle hava topuna çıktıktan sonra acı içinde yerde kalan Brezilyalı'nın sol kolunun iki yerden birden kırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun yaptığı ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye götürülen Fernadao'nun röntgenlerinin çekileceği ifade edildi.

Hastanede yapılacak tetkiklerin ardından Fernandao'nun kolundaki kırık ile ilgili net bir açıklama yapılacağı bildiriliyor.

Brezilyalı futbolcunun bu şartlarda sezonun geri kalanında forma giyme ihtimalinin hayli düşük olduğu öğrenildi.

Fernandao sezon içerisinde de ciddi sakatlıklar geçirmiş ve formasından uzak kalmıştı.

Fenerbahçe seremoniye eksik çıktı!


Fernandao ameliyat olacak

Fernandao'nun omzu ile dirseği arasındaki kemikte kırık olduğu ve götürüldüğü hastanede tedavisine başlandığı öğrenilirken golcü futbolcunun sabah saatlerinde ameliyat olacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ