MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 16 Mart Perşembe

Şanlıurfa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodram yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 16 Mart Perşembe

GÜVENBAKAN uygun grupta


1.AYAK:Yarışa baktığımızda üç tane aynı stilde kaçak at var, koşunun yüksek tempoda gitme ihtimali fazla, dolayısıyla sonda gelecek sprinter isimlerden, tabelasında yeniden düzeldiğinin sinyalini veren ANİZARBOS ile beşinci olduğu geçen yarışında ilk ikide bitiren atların 3 gün önce açık yarışta koştuğunu düşünürsek bu grupta şansını fazla gördüğüm BEST TİME BEST ikilisine önde eşit şansı vermekteyim. Nerde nasıl koşacağını kestiremediğim o yüzden karşıma almak istemediğim FALEZ, kendisiyle aynı stilde olan rakiplerden erken sıyrılabilir önde ivmesini tutturup düzlüğe diri girebilirse direnebilecek potansiyelde bir at olduğunu düşündüğüm ROYAL ASHLEY, 60.5’la katıldığı son startında sıkletten etkilendiğini düşündüğüm bu kez kilosu normale binen LIFE IS A BREEZE, yarışta şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK:18 atlık bu zor yarışı Salı akşamı uzunca inceledim, 8 atı kağıda işaretledim, sonra diğer ayaklara da çalışınca çıkardığım şablonda, burayı 8 atla geçsem bile diğer ayaklarda altılım zayıflar, ama burda risk alırsam sonlardan kısmam çok ters atlarım var, denk gelirse hatırı sayılır ikramiye çıkarabilirim diye düşündüm. O yüzden burda son startlarında 1 ve 2 bitiren DORUGÜZEL ile KÜÇÜKCEMRE ikilisiyle risk edeceğim, ki KÜÇÜK CEMRE’nin 5 kilo sıkletinin azaldığı, dişi at olduğu için bunun kendisini rahatlatacağı, bunların yanı sıra iki yarış önce Kısa Vade koştuğu, DORUGÜZEL’in ise mesafe tuttuğu, jokeyinin kendi çalıştırıp hazırladığı daha önce birlikte kazandıkları yarışı bulunduğu, atın tırnağının ucunda olduğu bilgileri dipnot ilavelerimdir.

3.AYAK:Formunda önemli gelişmeler gözlenen LEYDİSAĞANAK, geçen yarışında pist tecrübesizliği noksanını yaşayan artan tecrübesiyle daha iyi netice elde edeceğini düşündüğüm KUSURSUZ, yarış koştukça kendini bulmaya başlayan DİYAR KAN, ayağına çabuk isimlerden ULUDAĞKAYA, kazanma zamanı çoktan gelip geçen KIZMAZ OĞLU, son startında mesafeden etkilenen OĞLUM OSMAN, tatminkar ilk koşusu sonrası bu kez yarış görmenin oturaklığıyla ters yarış yapma ihtimali gözüken AYANFER, takibimdeki KIRIK TESTİ, kapalı kutu ŞANS ZAMANI sıralamamdır.

4.AYAK:GÜVENBAKAN, banko.

5.AYAK:63.5 kiloyla katıldığı yarışında gövde gösterisi yapan MİNİF REYİS, önde kuracağı sert temposuyla resitaline devam edebilir. Yarış seçilerek koşulan BÜYÜK BEREN, fit durumuyla beni izlemeye devam edin modunda alt yazı geçebilir. Önde ‘’MİNİF REYİS’’ün üzerine gidilsin diye dua edecek olup, düzlükte işi bitirmeye çalışacak olan HÜRDAĞ, istikrar abidesi PALA TUMBUL, ters at TYPHOON diğer şans verdiğim isimlerdir.

6.AYAK:OTANTİK, CAPITANE, MAGNETO, ASİL MAHMUT, OCEAN RAIN, CAHS OUT, NIKOLAYEV tuttuğum atlardır.

Gökhan Yalçınkaya'nın kuponu

4,5,1,2,8 // 5,2 // 13,5,1,10,4,6,11,3,9 // 8 // 1,8,5,2,6 // 10,3,9,2,5,18,1

Haberin Devamı
YORUM YAZ