MENÜ

Altay'da Kocaelispor heyecanı

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta dün Bayburt Grup Özel İdare'yi deplasmanda 4-2 mağlup ederek zirve takibini sürdüren Altay'da gözler pazar günü Kocaelispor'la, Atatürk Stadı'nda oynanacak kritik müsabakaya çevrildi.

Altay'da Kocaelispor heyecanı

53 puanla 2'nci sırada yer alan İzmir ekibi, bir maç eksiği ve 52 puanla 3'üncü basamakta bulunan Kocaelispor'u yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.
Sezonun ilk yarısında deplasmanda Kocaelispor'a 5-3 mağlup olduktan sonra 17 haftadır bileği bükülmeyen siyah beyazlı ekip, taraftarınin önünde rakibinden rövanşı almanın hesaplarını yapıyor.

Altaylı taraftarlar zorlu randevu öncesi seferberlik ilan ederken, yönetimin de 1500 TL olan iç saha galibiyet primine zam yapması bekleniyor. Göreve geldiğinden bu yana takımın başında çıktığı 17 karşılaşmada 10 galibiyet, 7 beraberlik alan ve hiç mağlubiyet görmeyen Teknik Direktör Cüneyt Biçer, Bayburt galibiyetini unutup Kocaelispor sınavına odaklandıklarını beliterek, "Artık finallere geldik. Bu hafta kazanmamız halinde, zirvede lider Sancaktepe ile çekişeceğiz. Tribünlerin dolmasını istiyoruz. Sadece Altaylılar değil, tüm İzmirlileri desteğe bekliyoruz" diye konuştu.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ