MENÜ

İstanbul At yarış tahminleri - 15 Mart Carşamba

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

İstanbul At yarış tahminleri - 15 Mart Carşamba

15 Mart Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

İstanbul'a ekonomik kupon

1.AYAK: Son startında sert rakiplerinden etkilenen Whisper, beğendiğim hazırlıklarıyla ilk şans verdiğim isimdir. İdeal mesafesinde yarışacak olan Hard Gold, önde kuracağı sert temposuyla bir solukta bitirebilir. Beren Sultan ve Gülan Binda üst sıraları zorlayabilecek diğer taylardır.

2.AYAK: Önde temposunu iyi ayarlaması halinde Kris Angel, beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir. İlk startını usta atlar gibi koşup kolay kazanan yetenekli tay Best Spot, artan form ve tecrübesiyle ikinci şansa sahiptir. Dinçlik yarışı yapacak olan Nevhat, klas pilotuyla kollanmalı. Macadamia ve Namtar sürpriz şansı verdiğim taylardır.

3.AYAK: Kolay kazandığı yarışı sonrası muntazam idmanda olan atımız Mother of Dragons'a ekip olarak yine çok güveniyoruz. Rakip olarakta Katsuya'yı görmekteyiz.

4.AYAK: Bu kez kilo kiloya yarışacak olan Şükrü, süper formuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Ufak ve ekonomik kuponlara risk edilebilir. Kaizbert'in yetenekli oğlu Kutup, ilk rakip gördüğüm isimdir.

5.AYAK: Ara sonrası iki yarış görüp kondisyon açığını kapatan Büyük Beyaz'ın uygun kilosuyla kazanmasını bekliyorum.

6.AYAK: Nuşanınoğlu, Korcan, Keremefe, Yıldızabakan, Hançerhan, Akçeşme ve Buharalı imkanlar ölçüsünde değerlendirilmelidir. İyi bir gün ve bol şanslar diliyorum...

Ümit Bekmezci'nin İstanbul kuponu

11-8-3-7
8-1-4-5-10
8-4
2-1
8 tek BÜYÜK BEYAZ
14-13-12-5-16-2-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ