MENÜ

Erol Bedir: Gaziantepspor maçına 25 bin taraftarımız gelecek

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor maçında tribünlerde en az 25 bin taraftar olacağını öne sürdü.

Erol Bedir: Gaziantepspor maçına 25 bin taraftarımız gelecek

Başkan Erol Bedir, İstanbul'da Vodafone Arena'da lider Beşiktaş ile mücadele ederken son dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan şanssız bir şekilde 1 puana razı olan sarı kırmızılı futbolcuları, teknik heyetini ve diğer emeği geçenleri kutladı. Bedir, şöyle dedi:

"Ben ve yönetimdeki diğer arkadaşlarım önceki dönemlerde herhangi bir takımın sempatizanı olabileceği gibi teknik direktörümüz de mutlaka herhangi bir takımda futbol oynamış olabilir. Sergen hoca 4 büyüklerin tamamı dahil olmak üzere 6-7 takımda forma giymiştir. Ancak, ben ve yönetici arkadaşlarım, gözümüzden dahi sakındığımız Kayserisporumuz'u yönetme sorumluluğunu üstlenmiş, gece-gündüz demeden, her türlü fedakarlığı göstererek, taraftarımızın da destekleriyle takımımızın Türkiye'de gündeme oturmasını sağlamış bulunmaktayız. Cumartesi günü inşallah 25 bin taraftarımız önünde oynayacağımız Gaziantepspor maçı ve sonraki müsabakalarda da aynı başarıyı tekrarlama imkanı buluruz. Her şey Kayserispor ve başarısı içindir. Süper Lig'deki diğer 17 takımın tamamına saygı duymakla birlikte, hepsinin kıymetli birer rakibimiz olduğu bilinci ve tavsiyesiyle kalan tüm maçlarımıza da kazanmak amacıyla çıkacağız."

Oktay ENSARİ/KAYSERİ, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ