MENÜ

Beşiktaş maçı için uçağı beklettiler!

Konya dönüşü havaalanında Beşiktaş-Kayserispor maçını izleyen Başakşehirliler anonslara rağmen televizyon başından ayrılmadı. Kaptan, kabin amirine “Hazır mıyız?” diye sorduğunda “40 kişi eksik” yanıtını aldı.

Beşiktaş maçı için uçağı beklettiler!

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Atiker Konyaspor’u 3-0 mağlup eden zirve takipçisi Medipol Başakşehir dün Konya dönüşü Beşiktaş’ın Kayserispor ile oynadığı maça takılınca dönüş uçağına da 15 dakika rötar yaptırdı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcular ve kulüp personeli, Konya Havalimanı’ndaki kafede oturdu ve televizyondan maçı izlemeye başladı. Kayserispor’un 2-1 öne geçmesiyle iyice heyecanlanan Başakşehir kafilesi, bu sırada havaalanında yapılan anonsa rağmen televizyonun başından ayrılmadı ve karşılaşmayı izlemeye devam etti.

İddaa şampiyonluk oranları güncellendi!

Uçağın kalkış saatine dakikalar kala kaptan ise kabin amirine “Hazır mıyız?” diye sordu, “Bileti kesilmiş 40 kişi var fakat yoklar” yanıtını aldı. Uçağa binmeyenlerin Başakşehir kafilesi olduğu anlaşılırken maçın izlendiği kafede ise büyük heyecan yaşandı. Tek televizyondan havaalanındaki görevlilerin yanı sıra Beşiktaşlı taraftarlar da maçı izlerken tam anlamıyla bir tribün atmosferi oluştu.

Aboubakar’ın golüyle maç 2-2 biterken Başakşehir kafilesi de son düdük çaldıktan sonra uçağa gitti ve kalkış 15 dakika gecikmeyle gerçekleşti.

Kaynak: Şampiy10

Süper Lig'in şampiyonluk virajında her maç final!

Haberin Devamı
YORUM YAZ