MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 13 Mart Pazartesi

13 Mart Şanlıurfa Pazartesi yarışları öncesi Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını yorumladı ve kupon hazırladı.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 13 Mart Pazartesi

Şanlıurfa at yarış tahminleri... 13 Mart Şanlıurfa Pazartesi yarışları öncesi Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını yorumladı ve kupon hazırladı.

TEKÇAPKAN mesafesine döndü

1.AYAK:Son startında kendisiyle aynı stildeki ‘’Gobaklı’’dan ilk başlarda numarayı almak için fazla efor sarfeden, neticesinde alan, yalnız o metrelerde kaybettiği gücü yarışın sonlarında direnemeyerek kaybeden KEİTA, için bu kez kısalan 100 metre mesafe safkanın lehine olacağı kanaatindeyim, favorimdir. Rakip gördüğüm ilk isim olan AKOĞUZ’dur. Maşallah safkan 11 yaşında olmasına rağmen güzel yarışlar yapmaya başladı, bir önceki yarışını ‘’Keita’’ önünde uzunda kazanmıştı, kısaya döndü yine kazanır potasına girdi, ekibine emeklilik öncesi bir piyango daha vurdurabilir. Üçüncü sırada tuttuğum DERVİŞ DAYI, içinse grup sert gibi gözükse de bu at son startından önce 10 gün içinde 3 yarış koşmuştu, bunlardan sonuncusu 62.5 kiloylaydı, bu kez hem dinlendi hem sıkleti daha müsaitleşti, genç safkan tatlı bir sürprizle altılı ganyana merhaba diyebilir. Yine 11 yaşında olmasına rağmen yüksek ihtimal hızlı gidecek yarış lehine gözüken kendi unutturan atlardan ŞAHDEMİR, geçen haftaki yarışını mesafe çok kısa olduğu için önemsemediğim uzayan 500 metre safkanı rahatlatacağını düşündüğüm KAZANOĞLU, genelde kısa mesafe atı olarak hafızaları yoklasa da hem bu mesafede hem 1800’de kazanmış olduğu yarışları bulunduğunu hatırlatmak istediğim DİDİMOĞLU, zaman zaman ters yarışlar yapan DALLICALI, koşuda şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK:Uzun süredir takibimde olan ve önde birbirini yiyecek at sayısı fazla olduğu için şansını bir hayli fazla gördüğüm TEKFORDUNGÜLÜ, verdiği 2 aylık aradan sonra koştuğu ilk yarışını kazanan, acaba dinçlik mi yaptı soru işaretlerine sonraki startında gülüp geçen DİYARIN OĞLU, formunda gelişmeler gözlenen GUTİ, son startında uzundan etkilenen bu zamana kadar tüm kazanmış olduğu yarışlar kısa ve orta mesafelerde olan TUMBUL FUNDA, geçen yarışına inanmadığım ‘’İZHAN’’ gibi iyi bir açık yarış atının anneden kardeşi olan İZPEK, nerde nasıl koşacağını kendinden başka kimsenin bilmediği GOBAK OĞLUYAM, tuttuğum atlardır.

3.AYAK:Formda isimler BLACKS WINNER, LION KING, bombam SİVEREK BEYİ, eli kulağında olan formda ekürileride bulunan CONCRETE, dinçlik yarışı yapacak olan KIRDEMİRKIR sıralamamdır.

4.AYAK:Yerim kalmadı, son üç yarışı kısa yazacağım. Son yarışında mesafe tutacağını gösteren MITROVICA, mesafeye ilk kez çıkacaklardan MISTER ÇEKO (aradan sonra iki yarış gördü bu kez dikkat) JETGİBİ (4 ay aradan sonraki tabelasında çok beğendim), startta kalmazsa SON OF SOUL, Adanadan takibimde olan FLEURINE şanslı gördüklerim.

5.AYAK:SAALIH, BARBEL, VOLKANIMSIN tutuyorum.

6.AYAK:Son startında uzundan kısaya dönmekten etkilenen, önceki yarışında 1900’da yem kenteri yapan TEKÇAPKAN, 2000’de bankomdur.

6,2,1,10,4,3,5 // 7,10,2,5,1,6 // 1,5,8,2,4 // 10,4,3,6,9 // 4,1,3 // 1


Haberin Devamı
YORUM YAZ