MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - 13 Mart Pazartesi

Bursa at yarış tahminleri! Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir Bursa programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri - 13 Mart Pazartesi

13 Mart Pazartesi Bursa at yarış tahminleri! Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir Bursa programını değerlendirdi ve kupon hazırladı.

Ekürisiyle KUPALIM yine iddialı

1.AYAK: Son startında bekleneni veremeyip tabela dibinde yer bulan YILDIRIM ATEŞİ(8), 1800 metredeki bir önceki startında ise Çamlıbel'in gerisinde tatminkar bir ikincilik elde etmişti. Bu kez şansını 1900 metrede deneyecek olan formda safkan 5 kilo azalan sıkletiyle benim favorimdir. Çok güçlü bir kan hattına sahip olmasına rağmen sürekli tabelada dolaşan CUKKA(3), dikkat çeken hazırlıkları ve ilk kez takacağı dil bağı takısıyla birinciliğin diğer güçlü adayı olur. İzmir'den hazır ve iddialı gelecek olan ORHANLARINORHANI(4), mesafeye yatkınlığıyla üst sıraları zorlar. YARİSSA(7), RECEPCAN(6) ve ÖRÜMCEKBEY(5) koşuda sürpriz şansı verdiğim isimlerdir.

2.AYAK: Bursa'da bu pist ve mesafedeki son beş startında da birincilik elde ederken pist rekoru da kıran EMBİR HAN(2), devam ettirdiği formu ve kalite ekürisinin yardımı ile yine çıktığı gibi bitirebilir. Tedavisi sonrası iki yarış gören ve bu koşuya mükemmel hazırlanan YURTTAY(6), yarış günü pisti hafif veya ıslak bulması halinde favoriye zor anlar yaşatabilir, dikkat!

3.AYAK: MADRABAZ(2) bu aralar çok iyi form tuttu, önde istediği avansı alması halinde yine çıktığı gibi bitirebilir. Arka arkaya kazanan ve apranti bindirilip kilo indirimden yararlandırılan İLGAR TAY(1), fit durumuyla en az favori kadar şanslıdır. Kısa ara sonrası gördüğü yarışı tatminkar olan URLA DESTANI(4) ile son startında uzun mesafeden etkilenen EFE YÜREK(3) ikilisi rakiplerinin hatasını affetmeyecektir. Bu kez etkili biniciyle start alacak olan Kaizbert temsilcisi ZİLLİ(6), sürpriz beklediğim isimdir.

4.AYAK: Bursa'da bu pist ve mesafedeki tek startını ıslak sahada kazanırken 1.11.78 gibi rekora yakın bir performansı bulunan BABADÖKER(1)'in İzmir'deki son startını kesinlikle ölçü almıyorum. Dişine göre rakiplerinin yanında bir solukta bitirebilir. Hayatının en iyi durumunda olan RÜZGAR ETO(2), 2'de 2 yaptığı pilotuyla öncelikli rakibi olur. Kısa istirahat sonrası usta ekibi tarafından itina ile hazırlanan FRATELLI(4), daha sonraki ihtimaldir.

5.AYAK: Bu pist ve mesafedeki iki startını da kolay kazanan KUPALIM(1), iyi durumdaki ekürisinin yardımı ile adını yine birinciliğe yazdıracaktır.

6.AYAK: Günün zor ve sürprize müsait koşusundaki sıralamam; DOUBLE STEEL(2), BEZMİ ALEM(1), STORMBELL(3), WARRIOR LADY(4), MISS TURKEY(6), SESSİZCE GEÇER(10), ÇÖLAN RÜZGARI(5) ve WILD CHERRY(12) şeklindedir. Bol şanslar dileğiyle....

İsmet Demir'in Bursa kuponu
8-3-4-7-6-5
2-6
2-1-4-3-6
1-2-4
1
2-1-3-4-6-10-5-12

Haberin Devamı
YORUM YAZ